ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ;

Το καλοκαίρι τελείωσε, δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή χρονιά για το νησί με μειωμένες αφίξεις και τζίρους που αγγίζουν μείωση έως και 50% για τα περισσότερα καταστήματα και επιχειρήσεις του νησιού μας. Οι υποχρεώσεις όλων τρέχουν και η κατάσταση κρίνεται απελπιστική εν όψει του Σεπτεμβρίου όπου "σκάνε" οι πρώτες επιταγές.
Και μέσα σε όλη αυτήν την αγωνία και τον οικονομικό Γολγοθά, έρχεται ένα έγγραφο της Προέδρου του Δημοτικού διαμερίσματος Ναούσης στην Αστυνομία, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο στον αριθμό των καθισμάτων που έχει κάθε κατάστημα στην Νάουσα. Τώρα προς τι τόσο μένος κατά των επαγγελματιών ,σε μια εβδομάδα μεταξύ μας θα κυκλοφορούμε και θα ζητάει δανεικά ο ένας από τον άλλο, γιατί λοιπόν τέτοιο μένος;
Ας κατέβει μια βόλτα στην Νάουσα το υγειονομικό και η αστυνομία να διαπιστώσουν ποια καταστήματα έχουν δημιουργήσει εξωτερικές κουζίνες και ψησταριές στους κοινόχρηστους χώρους,ας κοιτάξει της άδειες για να δούμε σε ποιους ανήκουν και τότε ίσως αποκαλυφθεί ποιος καλύπτει ποιόν και για ποιο λόγο.
Γιατί να μην ισχύει ο νόμος για όλους , αλλά μόνο για τους μη δικούς μας; Και εσείς κύριε δήμαρχε απλώς προεδρεύεις ως συνήθως, κλεισμένος στον γυάλινο πύργο μη έχοντας καμία επαφή με τον κόσμο και έχεις αφήσει να δημιουργηθεί αυτόνομη διοίκηση από ορισμένους. Λίγο φιλότιμο δεν θα έβλαπτε και θα επανέλθουμε γρήγορα με τεράστια θέματα που έχουν αποσιωπηθεί στην περιοχή με την ανοχή ορισμένων, και τότε όλοι θα καταλάβουν κάποιες συμπεριφορές. (το παραπανω κείμενο μας εστάλει επωνύμως ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου