ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

NΑΥΑΓΙΟ

Σε ναυάγιο κατέληξε η κατεπείγουσα (άραγε γιατί ανήμερα της Παναγίας) συνάντηση των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της ΕΔΚΠΠ, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στις 1230 στο γραφείου του Μ. Κωβαίου στην διασταύρωση της Παροικιάς.
Στην συνάντηση συμμετείχαν οι οκτώ από τους έντεκα εκλεγμένους (απουσίαζαν Καλακώνας, Ταντάνης, Τριπολιτσιώτης που δεν κλήθηκε) ενώ το παρόν έδωσαν οι ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ, ΜΠΙΖΑΣ, ΚΩΒΑΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ, ΚΥΔΩΝΙΕΥΣ, ΧΑΝΙΩΤΗΣ, ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ και ΚΟΝΤΟΣ.
Το τι συζητήθηκε δεν θα το αναφέρουμε λόγω δέσμευση μας, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να ζητηθεί από τους συμετέχοντες να υπογράψουν ένα έτοιμο κείμενο στο οποίο υπήρχε πρόσκληση του Βλαχογιάννη για την δημιουργία ενιαίου !!! ψηφοδελτίου και την έναρξη διαδικασιών για την ανάδειξη επικεφαλής αυτού του ενιαίου.
Τώρα βέβαια τι σόι ενιαίο είναι αυτό Λούη- Βλαχογιάννη, μόνο αυτοί ξέρουν, εφόσον περιφρονούν όλες τις άλλες αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες που έχουν μέχρι τώρα ανακοινωθεί ή πρόκειται να ανακοινωθούν.
Ίσως εδώ υπάρχει μια παρανόηση και κάποιοι νομίζουν ότι έχουν κληρονομικό δικαίωμα μόνο αυτοί να έχουν λόγο για τα τοπικά θέματα.
Τελικό αποτέλεσμα είναι το χαρτί αυτό δεν το υπέγραψε κανείς, οι πέντε αποχώρησαν και οι εναπομείναντες τρεις ΚΟΝΤΟΣ, ΚΩΒΑΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ακόμη το σκέπτονται, διότι πλέον μόνο σαν άτομα μπορούν να προσχωρήσουν και όχι σαν ΕΔΚΠΠ, αφού απώλεσαν την πλειοψηφία.
Τώρα γενάται το ερώτημα "τι μέλει γενέσθαι" αφού πλέον κάθε προσπάθεια από πλευράς Κοντού για στήριξη Βλαχογιάννη έχει πέσει στο κενό και μόνο με την ατομική του συμμετοχή μπορεί να τον στηρίξει εκλογικά, πράγμα το οποίο είναι αμφιβόλου ουσιαστικού αποτελέσματος αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο Κοντός δεν διαθέτει προσωπικούς ψηφοφόρους.
Κίνηση Πολιτών πλέον δεν υπάρχει και θα είναι και παράδοξο κάποιοι να χρησιμοποιούν τον τίτλο αφου έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη των στελεχών καθώς μάλιστα αποτελούν ισχνή μειοψηφία.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Κοντός θα συγκεντρώσει καμιά δεκαριά κολητούς μη εκλεγμένους και θα προσπαθήσει να πείσει ότι ηγείται ακόμη της Κίνησης.
Πράγμα όμως το οποίο θα έχει ακόμα πιο αρνητικά αποτελέσματα, γιατί θα καταδείξει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εμονή του για στήριξη Βλαχογιάννη.
Ο μεγάλος χαμένος όμως αυτής της υπόθεσης είναι ο ίδιος ο Βλαχογιάννης ,ο οποίος ενήργησε κάτω από πίεση και κατάσταση πανικού, μετά την διαροή της πληροφορίας για υποψηφιότητα Κουντρομιχάλη, γεγονός που έγινε η αιτία να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν τα παρασκηνιακά παιχνίδια (μάλλον εκεί ήταν η φάκα και κάποοι είδαν μόνο το τυρί).
Έχει ηθική υποχρέωση ο νυν Δήμαρχος να δώσει στην δημοσιότητα το έγγραφο πρόσκληση που ο ίδιος συνέταξε σύμφωνα με τα λεγόμενα Κοντού, ώστε να διαπιστώσει ο κόσμος την πολιτική του υποχωρητικότητα και ανασφάλεια που τον διακρίνει.
Δυστυχώς με αυτές του τις ενέργειες απομακρύνει από κοντά του και αυτούς που τουλάχιστον τον συμπαθούσαν ειλικρινά ως άνθρωπο.
Τώρα προσπαθεί με δική του παρέμβαση και κατ' ιδίαν συναντήσεις να πείσει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι αλλά "γιουβέτσι", όμως πλέον δεν πείθει.
Σε αναμονή εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου