ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΝΕΙΣ

Αυτές τις ημέρες θα ολοκληρωθεί η πράξη προδοσίας κάποιων τοπικών πολιτικών νενέκων, οι οποίοι μη μπορώντας να αποδεχθούν την δική τους προσωπική αποτυχία, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν κάθε άλλη προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να αλλάξει το τοπικό πολιτικό σκηνικό στο νησί.
Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί έφθασαν εκεί που είναι χάριν της στήριξης και του αγώνα αυτών που σήμερα προδίδουν προκειμένου ικανοποιήσουν τους προσωπικούς τους εγωισμούς.
Γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια χρόνια τώρα όλους τους ανθρώπους που τους πρόσφεραν στήριξη, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει μόνοι και έρημοι στην κοινωνία,προκαλώντας με την εμφάνισή τους ειρωνικά σχόλια .
Όλοι πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη επιδεικτικά ,για να καταλάβουν και αυτοί αλλά και κάθε επίδοξος μιμητής τους στο μέλλον ότι "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανένας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου