ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ.

Ο Υπουργός εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, συντροφιά με τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπαμανώλη ,τον Γενικό γραμματέα Περιφέρειας Βασίλη Μπρακουματσο και τον Δήμαρχο Πάρου Χρήστο Βλαχογιάννη, εθεάθησαν χθές βράδυ στο γνωστό καφέ "Δωδώνη "της παραλίας, να απολαμβάνουν την ηρεμία της βραδιάς μακριά από τα πολιτικά προβλήματα .
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την παρουσία του Γιάννη Ραγκούση στον απολογισμό του δημάρχου, που εμφανίζεται δημόσια με τον Χρήστο Βλαχογιάννη δίπλα του και δύο ισχυρά κομματικά στελέχη.
Δεν πρέπει να περνάνε απαρατήρητες τέτοιου είδους εμφανίσεις, εν όψει μάλιστα και των δημοτικών εκλογών.
Πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι καν τυχαίες και εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό πολιτικής ενίσχυσης του Χρήστου Βλαχογιάννη και ιδιαίτερα στην Παροικιά όπου η υποψηφιότητά του παρουσιάζει μια σχετική αδυναμία.
Το σχέδιο μάλιστα περιλαμβάνει και άλλες τέτοιου είδους "τυχαίες" δημόσιες συναντήσεις , αλλά και εντυπωσιακές ανακοινώσεις που θα ρυθμίζουν χρόνια προβλήματα οικιστικά-πολεοδομικά της Παροικιάς.
Από την παρέα δεν έλειψαν και κάποιοι φίλοι από παλιά ,με τους οποίους δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων.

Η βραδιά έκλεισε με ουζάκι σε νέο ουζερί στα Λιβάδια.
Eκεί όμως τους περίμενε μια απροσδόκητη έκπληξη, αφού στο ίδιο ουζερί βρισκόταν με δική της παρέα η άλλη υποψήφια δήμαρχος και νυν Έπαρχος Γρηγορία Πρωτολάτη.
Τώρα, το τι συνέβη και ποιές ήταν οι αντιδράσεις, αφήνω την φαντασία σας να οργιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου