ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

ΤΡΕΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Σίγουρα δεν είμαστε καλά ή ζούμε σε άλλο κόσμο ,διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, αυτά που ακούμε δεξιά και αριστερά περί των δημοτικών εκλογών και τα εντελώς τρελά σενάρια που κυκλοφορούν ορισμένοι. Το σημερινό λοιπόν σενάριο το οποίο κυκλοφόρησε ευρύτατα και μάλιστα από περιβάλλον φιλικό προς τον σημερινό δήμαρχο, είναι το εξής.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης λέει, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ενότητας και μετά τις εκλογές σε ένα διάστημα 6-7 μηνών ο δήμαρχος θα αποχωρήσει για τα μεγάλα γραφεία των Αθηνών μετά από κάλεσμα φυσικά του πολιτικού του μέντορα και την θέση του θα καταλάβει ο ...εκλεγμένος πλέον δημοτικός σύμβουλος και πρώην επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Ναι μην σας φαίνεται καθόλου περίεργο και όμως κυκλοφόρησε και μάλιστα από το δημαρχιακό περιβάλλον.
Τώρα εάν θέλετε την γνώμη μας, αυτό το σενάριο είναι το πιο γελοίο που έχουμε ακούσει και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, πρώτον δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος να φύγει από νησί και να επαναλάβει την ενέργεια του πρώην, δεύτερον ποιος μας λέει ότι επίδοξος μετεκλογικός δήμαρχος θα καταφέρει να εκλεγεί, γιατί ούτε τον ψήφο του θα βρει ή μάλλον άντε καμΠλήρης  στοίχισηιά εικοσαριά (λίγους παραπάνω από αυτούς που είχε πάρει όταν είχε ξαναβάλει για δημοτικός σύμβουλος) , τρίτον ,θα πρέπει να κερδίσει της εκλογές η "ενότητα", και τέταρτον σε καμιά περίπτωση το συγκεκριμένο πρόσωπο θα γινόταν αποδεκτό από τον πολιτικό χώρο που στηρίζει την "ενότητα"(τώρα βέβαια από κανέναν χώρο δεν είναι αποδεκτός).
Υπάρχει όμως το ερώτημα, γιατί και ποιος κυκλοφόρησε αυτό το σενάριο;
Πιστεύουμε ότι είτε είναι προβοκάτσια κατά του Δημάρχου, γιατί μόνο ζημιά μπορεί να του κάνει ή κάποιοι στον πανικό τους και στην πολιτική τους απομόνωση δημιουργούν εντυπώσεις γύρω από το πρόσωπό τους .
Σε κάθε περίπτωση την απάντηση πρέπει να την δώσει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου