ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΙΖ

του Σταύρου Θεοδωράκη
Βρείτε σε ποιο σάιτ, τίνος πολιτικού αναφέρονται οι φράσεις που ακολουθούν και κερδίστε τους νέους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Ελλάδας:
- Ο σοσιαλισμός, προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο οι αχαλίνωτες δυνάμεις της αγοράς, αποτελεί ξανά ζητούμενο για τους λαούς σε ολόκληρο τον κόσμο
- Ήρθε η ώρα το σύστημα του άκρατου φιλελευθερισμού που μέχρι σήμερα έφερε τον κόσμο στο χείλος του γκρεμού, να αλλάξει.
- Το σύστημα επέτρεψε η συνολική περιουσία των 200 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο να ξεπερνά το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, όταν τα συνολικά έσοδα των 582 εκατομμυρίων που ζουν στις 43 λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, είναι μόλις 146 εκατομμύρια δολάρια.
Ναι, είναι αποσπάσματα από την προσωπική ιστοσελίδα του νέου υφυπουργού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη! Βουλευτή Δωδεκανήσου, διαπρεπή δικηγόρου, συγγραφέα και πνευματικού τέκνου του Κώστα Σκανδαλίδη. Ο πολιτικός εν ολίγοις που θα προσπαθήσει να ξεπεράσουν οι αγορές το σοκ από τον χωρισμό της Άντζελας.
(Κερδίσατε όλοι και μόλις τυπωθούν οι νέοι τουριστικοί οδηγοί θα σας τους μοιράσουμε - άλλωστε δεν νομίζω ότι θα έχουμε και μεγάλη ζήτηση από τουρίστες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου