ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ... ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ


"Δυσκολεύουν καθημερινά -για να το πω ήπια- οι σχέσεις του Ραγκούση με Πάγκαλο -Παμπούκη -Παπουτσή. Με τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργώ δεν είχε ποτέ καλή χημεία.
Και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο οι σχέσεις ήταν από πέρυσι προβληματικές. Με τον αντιπρόεδρο, όμως, τα πήγαιναν καλά. Τελευταία ...το κλίμα άρχισε να στραβώνει.
Τί φταίει;
Ορισμένοι στο Μαξίμου λένε ότι ο υπουργός Εσωτερικών κινείται πολύ ανεξάρτητα, επιδιώκοντας απευθείας επαφή με τον πρωθυπουργό, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πια γραμματέας αντιπολιτευόμενου κόμματος, αλλά υπουργός κυβέρνησης με ιεραρχία.
Κοινώς, πρέπει να τα λέει σε Πάγκαλο -Παμπούκη και να συνεργάζεται με Παπουτσή. Αλλοι υποστηρίζουν ότι...επιχειρεί να προωθήσει σημαντικά νομοθετήματα, χωρίς σωστή προετοιμασία και συνεργασία με τα αρμόδια κέντρα της κυβέρνησης.
Αποτέλεσμα:
αντιδρούν ακόμη και σημαντικοί υπουργοί, ξεσηκώνονται βουλευτές, και μένουν προς το παρόν στο ράφι σχέδια όπως ο Καλλικράτης και το μεταναστευτικό. Στην ουσία του χρεώνουν ότι δίνει περισσότερο βάρος στην άσκηση προσωπικής πολιτικής -με στόχο τη δημοφιλία του- παρά στη συλλογική λειτουργία της κυβέρνησης. Ο ίδιος ο Ραγκούσης τί λέει; Οτι κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός, χωρίς να θέλει εμπλοκή σε κανένα κέντρο εξουσίας. Και ο πρωθυπουργός; Συνεχίζει να τον εμπιστεύεται παρότι έχει αραιώσει τις διμερείς συνεργασίες τους....(πηγή troktiko)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου