ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ.

Την Κυριακή το πρωί η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή κο Γ.ΒΡΟΥΤΣΗ.
Είναι μια ευκαιρία πιστεύουμε ώστε να γίνει και ένας ανοιχτός διάλογος με την παρουσία και συμμετοχή όλων των στελεχών για το τι μέλει γενέσθαι στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.
Μετά και από τις δημόσιες δηλώσεις του επικεφαλής της δημοτικής μειοψηφίας για "συναίνεση", επιβάλλετε πλέον να ξεκαθαρίσει το τοπίο, διότι ο καιρός περνάει και άλλοι υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται ακόμη και μέσα στις τάξεις την Νέας Δημοκρατίας.
Έχει καθήκον πλέον ο Πρόεδρος της τοπικής να θέσει το θέμα και να παρθεί μια απόφαση από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που στήριξαν την Νέα Δημοκρατία. Αυτή την απόφαση, όλοι πρέπει να την σεβαστούν και σε διαφορετική περίπτωση ,να απομακρυνθούν με δημόσια απαξίωση από την παράταξη.
Εάν η Νέα Δημοκρατία θέλει να παραδώσει το Δήμο για μια ακόμη τετραετία, δεν έχει παρά να το δηλώσει και να αποχωρήσει από την διεκδίκηση.
Εάν πάλι κάποιοι σκέπτονται ενιαίο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Βλαχογιάννη, δεν έχουν παρά να θέσουν την άποψη τους δημόσια και όχι να ροκανίζουν σκόπιμα το χρόνο.
Εμείς πιστεύουμε ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νησί με τη στασιμότητα, την διάλυση και την απραξία όλων των τελευταίων ετών, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα διεκδίκησης του Δήμου, με ενότητα και ομοψυχία της παράταξης, αφήνοντας τους προσωπικούς εγωισμούς , συμπάθειες και αντιπάθειες έξω από αυτόν τον αγώνα, που δεν είναι προσωπικός, αλλά αγώνας για το μέλλον του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου