ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Μια περίεργη ηρεμία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο νησί, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις που είχαμε στα τοπικά πολιτικά θέματα.

Κάτι μας λέει ότι αυτή η ηρεμία είναι επιφανειακή και ότι στο παρασκήνιο γίνονται καθημερινά, μέρα νύχτα διαβουλεύσεις, συζητήσεις, στήνονται σενάρια και χαράσσονται πρακτικές που θα ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα.
Οι πληροφορίες που έχουμε γύρω από αυτές τις κινήσεις φαίνεται ότι δεν είναι ευχάριστες για τους πρωταγωνιστές αυτών των κινήσεων και τους έχουν οδηγήσει σε μεγάλο προβληματισμό και ειδικότερα στο θέμα της δέσμευσης ατόμων για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων.
Μέχρι στιγμής αυτοί που είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν είναι αυτοί, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την καρέκλα σε περίπτωση εκλογής και βέβαια την κατέχουν και σήμερα.
Η ανανέωση των ψηφοδελτίων είναι δύσκολη υπόθεση τουλάχιστον σε παρατάξεις που δεν έχουν να παρουσιάσουν κάποια νέα πρόταση για το μέλλον.
Μαθαίνουμε ότι γίνεται μία προσπάθεια για δημιουργία κάτι νέου και διαφορετικού από αυτά που ξέρουμε ως σήμερα, αλλά και αυτό αντιμετωπίζει πρόβλημα συμμετοχής προσώπων που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν.
Τελικά πιστεύουμε ότι η όλη αυτή κατάσταση θα έχει σαν αποτέλεσμα την τελική συγκρότηση δύο μόνο συνδυασμών, οι οποίοι θα συμμετέχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αυτό θα κάνει τις διεργασίες ακόμη πιο έντονες και παρασκηνιακές, διότι θα προσπαθηθεί να συναφθούν συμμαχίες μεταξύ προσώπων και παρατάξεων, που μέχρι και χθές δεν είχαν περάσει από το μυαλό μας ούτε σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Οι επόμενες ημέρες και το διάστημα μέχρι το πάσχα θα μας επιφυλάξουν πολλές εκπλήξεις .Υπομονή λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου