ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ .

Από τη Δευτέρα, ο Αντιεισαγγελέας κ. Καραγιάννης, μαζί με την Ορκωτή Λογίστρια, το Διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου και την υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Μυκόνου, προσπαθούν να συγκεντρώσουν από τις υπηρεσίες του Δήμου, τους φακέλους των καταστημάτων, των κοινόχρηστων χώρων και των παραλιών, μετά από ομόφωνη εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου. Αφού οι προσπάθειες τους αποδείχτηκαν άκαρπες, άλλα εύρισκαν, άλλα δεν έβρισκαν, άλλα είχαν κάνει φτερά!!, πήγαν στο πρωτόκολλο μήπως και...βρουν κάποια άκρη εκεί. Μάταια όμως!!! Οι υπάλληλοι δεν μπόρεσαν να τους εξυπηρετήσουν, οι εκτυπωτές έδειξαν απροθυμία να τυπώσουν, οι υπολογιστές δεν υπάκουαν σε κανέναν!!!!
Την Τρίτη λοιπόν, ο Ειρηνοδίκης κ. Γκόγκος, με εντολή της Εισαγγελέως Σύρου ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ του κεντρικού υπολογιστή του Δημαρχείου και τον έστειλε στη ΓΑΔΑ, (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) όπου θα ανοιχτούν τα αρχεία και θα βρεθούν όσα στοιχεία έχουν διασωθεί κι εκεί μέσα….!!!Έκλεισε λοιπόν ο Δήμος ή λάθος καταλάβαμε;;;; Η υπόθεση αφορά ένα μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό στη γειτονική Μύκονο, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, που προέρχονται από εισπράξεις τελών από τους πολίτες,αλλά ποτέ δεν έμπαιναν στο ταμείο του Δήμου.
Η εισαγγελία διερευνά όλες τα ταμεία του Δήμου και των νομικών προσώπων καθώς και τις εισπράξεις του Λιμενικού ταμείου και την διάθεση αυτών των εισπράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου