ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ

Στην κεντρική πολιτική σκηνή, έχουμε σε όλα τα κόμματα τους "Βαρώνους", οι οποίοι θεωρούν τα κόμματα ιδιοκτησία τους και την δική τους συμμετοχή ως κεκτημένο δικαίωμα.
Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στην τοπική αυτοδιοίκηση, με τους μόνιμους δημοτικοδίαιτους βαρωνίσκους, οι οποίοι με την σειρά τους "πουλάνε" την συμμετοχή τους, την οποία θεωρούν δεδομένη, αφού όμως πρώτα λάβουν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την διατήρηση τους μετεκλογικά σε έμμισθη θέση του δήμου.
Όλοι γνωρίζουμε ότι και στο νησί μας υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα, τα οποία διατηρούνται και συνεχίζονται ακόμη και τώρα. Την ευθύνη όμως για αυτό το ντροπιαστικό φαινόμενο έχουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που συναλλάσσονται με τέτοιου είδους αναξιοπρεπή ανθρωπάκια και μετατρέπονται στο τέλος όμηροι μιας ομάδας, που το μοναδικό που επιδιώκει είναι η εξασφάλιση της και η πολιτική της επιβίωση, σε βάρος των στελεχών που συμμετέχουν σε αυτές τις διαδικασίες, έχοντας ιδανικά και διάθεση να προσφέρουν από αγάπη στο τόπο τους.
Επειδή όμως όλοι οι επίδοξοι δήμαρχοι προκειμένου να εκλεγούν κάτι τέτοια τα θεωρούν ψιλά γράμματα, το τέλος σε αυτό το φαινόμενο εδώ στο νησί μας πρέπει να το δώσουμε εμείς οι ίδιοι οι ψηφοφόροι, μαυρίζοντας τους βαρωνίσκους και μόνιμους δημοτικοδίαιτους.
Κάποιες πληροφορίες μάλιστα λένε ότι, ήδη οι θέσεις στο δήμο για την επόμενη δημοτική αρχή, έχουν "καπαρωθεί" και επειδή οι υποσχέσεις και οι βαρώνοι προκύπτουν περισσότεροι από τις θέσεις, αναζητείται τρόπος δημιουργίας και άλλων προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ψηφίστε τους λοιπόν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου