ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΡΙ ...BLOG..Ο ΛΟΓΟΣ.

Το είχαμε γράψει και το ξαναγράφουμε, ότι τα BLOG δεν είναι ειδησεογραφικές σελίδες που αποσκοπούν στην ενημέρωση των πολιτών,γι' αυτό το λόγο υπάρχουν τα ΜΜΕ, τα οποία καθημερινά παρουσιάζουν δημοσιογραφικές αναλύσεις και παρουσιάσεις των εξελίξεων.
Τα BLOG είναι σελίδες, που εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις των διαχειριστών, για τα γεγονότα, με το οπτικό πρίσμα που αυτοί τα βλέπουν.
Βέβαια σε καμία περίπτωση οι εκτιμήσεις και οι απόψεις αυτές δεν πρέπει να είναι συκοφαντικές και υβριστικές για οποιοδήποτε, σε αντίθετη περίπτωση οι υπεύθυνοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
Εμείς αρχίσαμε δειλά μια προσπάθεια στην "μπλοκόσφαιρα"και θα συνεχίσουμε, με σεβασμό απέναντι σας, να σχολιάζουμε τα γεγονότα με τον δικό μας τρόπο, σοβαρά, καυστικά, σατιρικά και με αρκετή δόση χιούμορ. Βέβαια έχει παρατηρηθεί ότι σε αρκετές περιπτώσεις, ορισμένα ΒLOG, σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο, χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται για να θίξουν προσωπικότητες και υπολήψεις, με τον κιτρινισμό και τον σκοταδισμό και να παίξουν το ρόλο των καθοδηγητών συνειδήσεων, εξυπηρετώντας συμφέροντα των αφεντικών τους που κρύβονται πολιτικά και οικονομικά πίσω απ' αυτούς. Την απάντηση σε όλους αυτούς μπορείτε να την δώσετε εσείς με ένα απλό πάτημα του πληκτρολογίου σας, καταδικάζοντας τέτοιες πρακτικές.
Η ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ από σήμερα θα δέχεται σχόλια και email (neaparos@gmail.com), μόνο επώνυμα, ώστε με αυτό τον τρόπο να μην δώσει την ευκαιρία σε κανέναν, να προσπαθήσει να περάσει μέσω της σελίδας μας προσωπικές αντιπάθειες, αντεκδικήσεις και διάφορα άλλα παιχνίδια.
Από τη διαχειριστική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου