ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΔΙΑΨΕΥΣΗ.

Η Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου κα Γρηγορία Πρωτολάτη διέψευσε σήμερα το μεσημέρι σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΗΧΩ FM,την χθεσινή μας ανάρτηση με θέμα "Νέα ήθη στην ενημέρωση", ισχυριζόμενη ότι βρισκόταν στο Επαρχείο έως αργά. Εμείς δεν έχουμε λόγους να μην πιστέψουμε τους ισχυρισμούς της, αλλά αυτοί οι εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, άλλη φορά να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι το επαρχείο τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μεταφερθεί στην περιοχή "ΠΛΑΤΑΝΟΣ" και όχι στην πλατεία "ΑΛΙΓΑΡΙΑΣ" που είχαν πάει και περίμεναν.
Ξέρετε σε εκείνο το οίκημα που πληρώνουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο ενοίκιο για να φιλοξενεί το αρχείο !!! του επαρχείου, αλλά εμείς, το κρατάμε γιατί, εκεί θα στεγάσουμε το νέο πολεοδομικό γραφείο Πάρου με τους εφτά μηχανικούς, που θα έχει προϊσταμένη αρχή το Επαρχείο που θα καταργηθεί.

Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε,γιατί αυτό το κορίτσι θα μας τρελάνει όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου