ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΣΤΑ ΡΟΚΟΝΙΔΑ.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Ροκονίδας στην εφημερίδα "φωνή της Πάρου"στο φύλο της 21-01-2010, αναφερόμενος στα τοπικά θέματα, στα δημοτικά και στο σχέδιο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ".
Ο Κώστας με τον καθαρό λόγο του δεν δίστασε να απαντήσει σ'όλα, ακόμη και στο να εκφέρει την άποψη του για τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στο πολιτικό προσκήνιο του νησιού μας(Βλαχογιάννη, Πρωτολάτη, Κοντό, Κουντρομιχάλη).
Εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι διαβάζοντας την συνέντευξη διαπιστώσαμε ότι σε όλα σχεδόν τα θέματα υπήρχε μια ταυτόσημη άποψη με αυτή του Ηλία Κουντρομιχάλη στην δική του συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα. Διαφωνία υπήρχε σε ότι αφορά το ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, για τον οποίο ο Κώστας είναι αντίθετος, γιατί πιστεύει ότι καταργείται το αυτοδιοίκητο των τοπικών κοινωνιών.
Ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που μπορούν να ταυτίζουν τις απόψεις τους γύρω από τα τοπικά θέματα. Αυτό μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στην εφημερίδα για αυτές συνεντεύξεις από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το υπάρχον σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου