ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥΟ γνωστός συνταγματολόγος Κώστας Μποτόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλος του εθνικού συμβουλίου του, εκπροσώπησε την κα Πρωτολάτη ως νομικός στην εκδίκαση της ένστασή της χθες στο πρωτοδικείο Σύρου.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο κος Μποτόπουλος έκανε δηλώσεις στο ΤV1 ΣΥΡΟΣ, αναφερόμενος στα στοιχεία τα οποία παρουσίασε και ειδικότερα στις 34 μεταδημοτεύσεις οι οποίες κατά την άποψή του έχουν γίνει παρανόμως.
Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την απόφαση, αφήνοντας αιχμές για τρίτα πρόσωπα, τα οποία όπως είπε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.
Τέλος ευχήθηκε ότι μετά την απόφαση όποια και αν είναι αυτή, να επέλθει ηρεμία και συνεργασία στις δυο παρατάξεις προς όφελος της Πάρου.
Εκτός του κου Μποτόπουλου στην νομική ομάδα συμμετείχε και ο εκ Πάρου δικηγόρος Σ. Λάβδας. Την πλευρά Βλαχογιάννη εκπροσώπησε ο K. Mπαλίκος και ο Κ.Φιφλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου