ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ

Δέκαπέντε ημέρες πριν της εκλογές αποφάσισαν οι υπέυθυνοι της ΔΥΠΕ να πραγματοποιήσουν εργασίες συντήρησης του κτιρίου του Κ.Υ Πάρου.
Βέβαια κανείς δεν σκέφθηκε ότι το Κ.Υ έχει τεράστιες ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά και σχεδόν δεν λειτουργεί παρά μόνο χάριν των φιλότιμων προσπαθειών του προσωπικού.
Τά χρήματα βέβαια που σπαταλούν τώρα είναι χάρισμα του πρώην υπουργού υγείας Δ.Αβραμόπουλου, που μόλις τώρα κατάφεραν να τα αποδεσμεύσουν.
Φήμες λένε ότι οι εργασίες έχουν ανατεθεί σε συριανό συνεργείο με απ' ευθείας ανάθεση και όχι με διαγωνισμό και μάλιστα την στιγμή που υπήρχε προσφορά τοπικού συνεργείου με το 1/10 της συνολικής τιμής που κόστίζουν σήμερα οι εργασίες.
Επειδή όλα αυτά είναι μόνο φήμες, καλό θα ήταν η ΔΥΠΕ να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της δαπάνης και τον τρόπο πραγματοποίησή της.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν για ένα έργο δίνεται προσφορά 15000, δεν μπορεί να κατασκευάζεται με 120000.
Περιμένουμε την απάντηση του κατά τα άλλα λαλίστατου κ. Ζώτου για το θέμα και έπεται συνέχεια.
Αλήθεια η δαπάνη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου