ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Διαβάζοντας κανείς το φυλλάδιο που κυκλοφόρησε ο συνδυασμός του κ. Βλαχογιάννη, ένα σημείο μας δημιουργεί αρνητική εντύπωση.Δεν αναφερόμαστε στα όσα αναφέρει το φυλλάδιο, που στα κάτω κάτω της γραφής ο καθένας γράφει ότι θέλει και ο κόσμος τελικά κρίνει.
Αναφερόμαστε στην σελίδα 46 και στην θεματολογία σχέσεων Δήμου-Εκκλησίας, όπου παρουσιάζουν μία φωτογραφία με την σορό του μακαριστού μητροπολίτου Παροναξίας Αμβροσίου μέσα στο φέρετρο.
Και αναρωτιέται κανείς, τι σχέση έχει το φέρετρο,η σορός και ο μακαριστός με τον Δήμο και την σχέση του με την εκκλησία και με την προεκλογική περίοδο; Τουλάχιστον αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιεροσυλία και προσβολή στην μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου.
Ισως και η εκκλησία μας πρέπει να αντιδράσει σ΄αυτήν την απρέπεια των συντακτών του φυλλαδίου.
Ευθύνη έχει και ο ίδιος ο Δήμαρχος διότι παρά τον φόρτο εργασίας του, έπρεπε να αντιληφθεί την απρέπεια των συνεργατών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου