ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ-ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μείζον θέμα ηθικής τάξης τίθεται για την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάρος – ΑΞΙΑ» Γρηγορία Πρωτολάτη και για τους υποστηρικτές της που ενυπόγραφα στηρίζουν την υποψηφιότητά της.
Αναφέρομαι στα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διήμερο και που έχουν σχέση με τον θνησιγενή διάλογο μεταξύ της κυρίας Πρωτολάτη και αντιπροσωπείας των Ενεργών Πολιτών με στόχο τη διερεύνηση της δυνατότητας για ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της 29-9-2010 των «Ενεργών Πολιτών Πάρου», μιλάει για προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά της κυρίας Πρωτολάτη που αποκλείει κάθε παραπέρα συνέχιση των συζητήσεων.
Συμπεράσματα:
Η κυρία Πρωτολάτη με τη συμπεριφορά της για μία ακόμη φορά δείχνει ότι συνεργασία γι’ αυτήν σημαίνει εξυπηρέτηση και επίτευξη των αυστηρά προσωπικών της στόχων και όχι των επιδιώξεων του συνόλου.
Αυτή η συμπεριφορά από τη συγκεκριμένη υποψήφια δεν είναι πρωτόγνωρη. Είναι ακριβώς ίδια με την περίπτωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου όπου οι γονείς διαπίστωναν καθημερινά ότι τα πραγματικά γεγονότα δεν ταυτίζονταν με όσα η ίδια ισχυριζόταν.
Είναι ακριβώς ίδια με τη συμπεριφορά της το Φεβρουάριο μήνα όταν έγινε η πρώτη συζήτηση των Δημοτικών Συμβούλων της «Ενότητας για το μέλλον» για τις δημοτικές εκλογές.
Τότε με τη βοήθεια της γνωστής τοπικής εφημερίδας επιδόθηκε σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια να παραπληροφορήσει τους πολίτες και να παρουσιάσει τα γεγονότα όπως ακριβώς τη βόλευαν και όχι όπως συνέβησαν στην πραγματικότητα.
Η κυρία Πρωτολάτη δεν έκανε εξαίρεση από το γενικό τρόπο συμπεριφοράς της ούτε για το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς το Μανώλη Γλέζο.
Είναι ώρα όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι η κυρία Πρωτολάτη επαναφέρει στην πολιτική ζωή του νησιού ένα ξεπερασμένο παλαιοκομματικό μοντέλο στο οποίο κυριαρχεί η σκοπιμότητα, η ικανοποίηση του εγώ, η υποσχεσοολογία.
Μηδενισμός των πάντων πέρα από αρχές, αξίες και κανόνες, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας της που δείχνει και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ της κυρίας Πρωτολάτη.
Τέλος το κυρίαρχο ερώτημα που θέτει η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου σε όλους μας είναι το εξής:
Θέλουμε Δήμαρχο ηθικό, έντιμο, έμπειρο, ικανό και αποτελεσματικό
ή θέλουμε Δήμαρχο καιροσκόπο που δε διστάζει προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του, να εφαρμόζει με αφοσίωση την τακτική του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και να απαξιώνει καθημερινά τη νοημοσύνη μας;
Η Πάρος δε γυρίζει πίσω.
ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο Επικεφαλής
Χρήστος Βλαχογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου