ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Πάρος,30/09/2010
Η συνεργασία παρατάξεων θεμελιώνεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη καταρχήν και με βάση προγραμματικές αρχές. Η Γρηγορία Πρωτολάτη εδώ και πολύ καιρό ζητούσε συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 25-09.
κρατικοποιεί την αυτοδιοίκηση και πολτοποιεί τον πολίτη.Στην άποψη του ότι ούτε καν συζητάμε για τον Καλλικράτη και επίσης βασικό για τη ΚΕΠΠ είναι η ΑΜΕΣΗ συμμετοχή του πολίτη στην αυτοδιοίκηση , η Γρηγορία Πρωτολάτη Κατά την συνάντηση ο Μανώλης Γλέζος δικαιολόγησε και τεκμηρίωσε γιατί ο Καλλικράτης ανταπάντησε ότι και δική της παράταξη είναι υπέρ των λαϊκών συνελεύσεων. Τότε αβίαστα προέκυψε το ερώτημα «τότε γιατί να μην διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας στο θέμα της άμεσης δημοκρατίας».
Με βάση αυτό πραγματοποιήθηκε διερευνητική συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο παρατάξεων στις 28/9.Προηγουμένως όμως η Γρηγορία Πρωτολάτη εξέδωσε ανακοίνωση (η οποία δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα και προσπαθούσε να προκαταβάλει εξελίξεις) για την συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο χωρίς να συνεννοηθεί μαζί του.
Αυτό από μόνο του ανατρέπει οποιαδήποτε δυνατότητα συζήτησης.Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της 29/9, υποβιβάζουν την πολιτική διάσταση των συνεργασιών και της πολιτικής για την αυτοδιοίκηση.
Δεν μας αγγίζουν, δεν μας αφορούν και για αυτό δεν χρειάζονται καν να απαντηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου