ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΡΟΔΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


«Ο Άνθρωπος που πρόδωσε την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων παριανών που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές, είναι τώρα συνυποψήφιος με αυτούς που προσπάθησαν να πετύχουν την πολιτική και ηθική του εξόντωση.
Ο ίδιος άνθρωπος είχε υποσχεθεί ότι η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας θα τον ακολουθεί στις σκοτεινές συμφωνίες του.
Τα αποτελέσματα έδειξαν την πραγματικότητα, η παράταξη σχεδόν στο σύνολο της (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΒΑΙΟΥ) του γύρισε την πλάτη και τον έστειλε στην πολιτική απομόνωση, αγκαλιά με την πολυπόθητη καρέκλα του, τα είκοσι ένα άτομα που τον ψήφισαν οι μισοί και πλέον παρευρέθηκαν από ηθική υποχρέωση και όχι για παραταξιακή του στήριξη.
Τώρα πάλι ο ίδιος άνθρωπος με περίσσιο θράσος εμφανίζετε ως θεματοφύλακας της Νέας Δημοκρατίας.
Όταν κάποιος βλέπει οι υποσχέσεις που έχει δώσει να βγαίνουν ψεύτικες, προσπαθεί με λάσπη και ψεύτικες κορώνες περί διαγραφών και τηλεφωνημάτων να καλύψει τις συνεχόμενες απορρίψεις.
Πρέπει δε να γνωρίζει ότι ο ίδιος έχει διαγραφεί από την συνείδηση των Νεοδημοκρατών και η τυπική απόφαση του κόμματος δεν έχει καμία σημασία.

ΡΟΔΙΤΗΣ Κ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ. Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΑΡΟΥ -ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Μέλος Νομαρχιακής
Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου