ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κίνηση - Ενεργών - Πολιτών - Αντιπάρου
Αντιπαριώτισσες και Αντιπαριώτες, δημότες του νέου Δήμου Αντιπάρου,
Σήμερα 1η- 9- 2010 η «Κίνηση - Ενεργών - Πολιτών -
Αντιπάρου» νιώθει την ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί σας.
α. Μετά το κάλεσμα του 60% των ψηφοφόρων της Αντιπάρου
β. Την κρισιμότητα που έχουν οι νέες αυτοδιοικητικές εκλογές
γ. Αρχίζει επίσημα η προεκλογική περίοδος
Οι θέσεις ήταν και είναι γνωστές. Όλοι μαζί σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για το καλό του νησιού μας, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει η οργάνωση και το στήσιμο του νέου Δήμου. Ορισμένοι όμως πριν ακόμα ανακοινωθεί ο νέος νόμος «Καλλικράτης» είχαν αυτοχριστεί Δήμαρχοι.
Ο συνδυασμός μας θα είναι πολιτικά αδέσμευτος και ο όρος αυτός θα συμπεριλαμβάνεται στην ονομασία του. Η συνεργασία θα γίνει σε επίπεδο προσώπων που μπορεί να ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και όχι σε επίπεδο κομμάτων.
Δεν αποδεχόμαστε τον χαρακτηρισμό ότι ο συνδυασμός μας ανήκει στο Α’ ή Β’ κόμμα.
Ανήκει σε όλους τους δημότες του νησιού.
Οι παραπάνω θέσεις και αρχές ισχύουν από σήμερα και δεν μεταβάλλονται ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις και συγκυρίες και ισχύουν επειδή από μια πολύχρονη παρουσία και ενεργό δράση πάνω στα τοπικά θέματα έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η εμπλοκή των κομμάτων και η κομματική καθοδήγηση των ψηφοφόρων λειτουργεί αρνητικά, ιδιαίτερα στις μικρές κοινωνίες όπως η δική μας.
Κίνηση - Ενεργών - Πολιτών - Αντιπάρου».
Σκιαδάς Αβραάμ (Μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου)(πηγή αντιπάριος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου