ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Ρηγίλλης η απόφαση δύο στελεχών του κόμματος να προσχωρήσουν με στημένες διαδικασίες στον συνδυασμό του υποψηφίου που στηρίζεται από το επίσημο ΠΑΣΟΚ.
Την δυσαρέσκεια τους ήδη έχουν εκδηλώσει και στελέχη του κόμματος (βουλευτές και πολιτευτές) οι οποίοι στο παρελθόν είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι στηρίζουν τα δυο τοπικά στελέχη, διαχωρίζοντας πλέον την θέση τους, από την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία θα δώσει στήριξη σε συγκεκριμένο συνδυασμό στο νησί με επίσημη ανακοίνωσή της.
Η ενέργεια των δυο τοπικών στελεχών από πολλούς εντάσσεται στην προσπάθεια μιας μικρής ομάδας "Ντορικών" να πριονίσουν όσο μπορούν σε όλη την Ελλάδα τους στηριζόμενους από την ΝΔ υποψηφίους υπέρ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ προκειμένου όπως πιστεύουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη ηγεσία του κόμματος.
Η Ρηγίλλης φαίνεται αποφασισμένη να δώσει τέλος σε τέτοιες πρακτικές θέτοντας εκτός κόμματος όλους όσους συμπορεύονται με το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου