ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΔΚΠΠ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ "ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ".

Έτοιμη για ολοκλήρωση είναι η απορρόφηση τριών στελεχών της ΕΔΚΠΠ , στην "Ενότητα για το μέλλον", η οποία μάλλον θα μετονομασθεί σε "Ενότητα για το παρελθόν".
Και αυτό διότι οι πρακτικές και οι ανασφάλειες ορισμένων, προσπαθούν να γυρίσουν την ΠΑΡΟ χρόνια πολλά πίσω στην εποχή των Μαυρογιαλούρων.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα , μια αντιδημαρχία 'ενα προεδρείο(καημένε Αρκά τρίζει η καρέκλα σου) και μία θέση σε νομικό πρόσωπο, αποτελούν την κύρια βάση συμφωνίας των επίδοξων σωτήρων του νησιού με την παρούσα τρόικα του δήμου, σε περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές.
Ο κόσμος της Πάρου πρέπει να γνωρίζει εκ των προτέρων για την "ανιδιοτέλεια¨ορισμένων και το ήθος των ανθρώπων που θα ζητήσουν την ψήφο τους.
Βέβαια όλα αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός διότι αυτό που έχουμε να διαβεβαιώσουμε τους συντελεστές αυτής της εμπορικής συμφωνίας, είναι ότι οιοσδήποτε άλλος μπορεί να εκλεγεί Δήμαρχος, εκτός από αυτόν , ο οποίος δεν έχει την αποφασιστικότητα και το θάρρος να προχωρήσει σε ανανέωση , κάνοντας την υπέρβαση του σαν άνθρωπος και πολιτικός.
Στο νησί υπάρχουν πολιτικές αυτοδιοικητικές προτάσεις ικανές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών , οι οποίες μπορούν να βρουν κοινά σημεία ,απομονώνοντάς τους πολιτικούς γυρολόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου