ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

Η ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.

Παρακολουθούμε όλες αυτές τις ημέρες μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο νησί με πρωτοβουλία του Δήμου η διαφόρων συλλόγων και γινόμαστε μάρτυρες τραγελαφικών καταστάσεων από τους λεγόμενους "επισήμους" του νησιού.
'Ολοι στριμώχνονται στη σειρά για λίγο δημοσιότητα μη τυχόν και τους πάρει στα πεταχτά η κάμερα της τηλεόρασης και η μεγαλοσύνη τους ξεφύγει από τα όρια του νησιού και ταξιδέψει στο πανελλήνιο.
Κυνηγάνε τον φακό της φωτογραφίας με αγωνία, καμαρώνοντας σαν γύφτικα σκεπάρνια, για να δουν το πρόσωπο τους σε κάποιο έντυπο και να το επιδεικνύουν για μέρες σε γνωστούς και φίλους.
Και το πιο τραγικό, στρογγυλοκάθονται στις πρώτες σειρές σε ειδικές θέσεις που έχουν εκ των προτέρων τοποθετηθεί για την αφεντοσύνη τους, περιφρονώντας τους εκατοντάδες όρθιους, ντόπιους και ξένους, οι οποίοι απορημένοι αναριωτούνται εάν στην Ελλάδα έχουμε τόσους αναπήρους και τους παρέχουμε την αυτονόητη εξυπηρέτηση.
'Ασε δε που αν κάποιοι από αυτούς πιάσουν στα χέρια τους μικρόφωνο δεν ξέρουν να σταματήσουν, νοιώθοντας ηδονή από την χρήση του και από την παρουσία τους στο πάλκο.
Αυτά και άλλα πολλά μας γεμίζουν αηδία για σας κυρίες και κύριοι('οχι όλοι)και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι τουλάχιστον μην προκαλείται τον κόσμο με την έπαρση σας και την αυταρέσκεια σας.
Λίγη σεμνότητα δεν κάνει κακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου