ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

Επαναφορά του 42% για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές προσανατολίζεται η κυβέρνηση, τουλάχιστον για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Η σκέψη αυτή έχει τεθεί από πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό συμβούλιο το οποίο και πρόκειται να αποφασίσει.
Αν και το 50% έχει ψηφισθεί, ο υπουργός εσωτερικών έχει αφήσει ανοικτό το θέμα στον "διάλογο" όπως έχει πει.
Αυτό που κάνει το κυβερνών κόμμα να σκέφτεται την επαναφορά είναι τα μηνύματα ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία είναι δύσκολο για τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ να συνάψουν ευρύτερες συμμαχίες σε τοπικά επίπεδα με αποτέλεσμα να φοβούνται τον καταποντισμό του κόμματος .
Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα γίνονται δεκτά από το ΠΑΣΟΚ αιτήματα για δήμους ,ενώ για περιφέρειες θα αποφασισθεί στο τέλος Ιουνίου.
Εάν τελικά επανέλθει το 42% τότε θα σημαίνει πραγματικά ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να διασώσει ότι μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου