ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ...ΑΡΙΘΜΟΙ.

Τελικά "αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη" όπως λέει η λαϊκή μας παροιμία.
Οι αριθμοί είπαν την αλήθεια και επιβεβαίωσαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο αυτό που όλοι ήξεραν αλλά κανένας δεν το έλεγε .
Στις κομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας που έγιναν προχθές, ο υποψήφιος πρόεδρος Κ. Ροδίτης πήρε 168 σταυρούς από τους 220 που ψήφισαν, αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν ψήφισαν Ροδίτη ,η δεν γνώριζαν ορισμένοι ότι χρειάζεται σταυρός και στον πρόεδρο.
Εάν κοιτάξουμε και τα αποτελέσματα των νομαρχιακών θα δούμε ότι ο ένας εκ των δύο υποψηφίων (Νικολιάς) πήρε 168 !!! σταυρούς , όσους δηλαδή πήρε και ο Ροδίτης !!!
Μπορεί να πει κανείς ότι πρόκειται για σύμπτωση, αλλά όταν προϋπάρχει μια πολιτική γραμμή από την γνωστή ομαδούλα και παρέα υπέρ του ετέρου νομαρχιακού υποψηφίου ΣΤΕΛΛΑ), τότε εύκολα βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι η γραμμή της γνωστής και καμένης παρέας ήταν ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΡΟΔΙΤΗ.
Βέβαια ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη και τους αγνόησε, αφήνοντας τους στην απομόνωση και στην φαντασιοπληξία τους και δίνοντας το μήνυμα ότι βάζει τέλος στα φαινόμενα αυτά . Τώρα έμειναν χωρίς τοπική , χωρίς νομαρχιακή , χωρίς υποστηρικτές από την βάση και ξεμπροστιάστηκαν σε όλη την Παριανή κοινωνία.
Τόλμησαν να ψελίσουν κάτι περί "νοθείας"αλλά όταν είδαν ότιν τους αγνόησαν όλοι τον βούλωσαν, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και έφυγαν.
'Οχι τίποτα άλλο αλλά περίμενε και ο Χρήστος να δει την προίκα που του είχαν υποσχεθεί, όλα και όλα καμιά σαρανταριά άτομα, όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, να τους χαίρεσε και όχι επειδή έχουν αντίθετη άποψη, αλλά επειδή είναι σκυλάκια και πιόνα στις φιλοδοξίες ορισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου