ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά Θερινό Σχολείο στις Λεύκες της Πάρου για το διάστημα από 19 έως 30 Ιουλίου 2010. Αντικείμενο του Θερινού Σχολείου για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος είναι το θέμα:
«Σύγχρονα μεταναστευτικά ζητήματα και επιπτώσεις στον ελληνικό νησιωτικό χώρο».
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές του Τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς επίσης άτομα από την τοπική κοινωνία της Πάρου, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της χώρας ή ισότιμων της αλλοδαπής.
Ο τελικός αριθμός των ατόμων που θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Θερινού Σχολείου Πάρου θα ανέλθει στους τριάντα (30).
Θα επιλεγούν, κατά προτεραιότητα, δέκα (10) φοιτητές και τελειόφοιτοι από το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δέκα (10) φοιτητές και τελειόφοιτοι από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, αμφότεροι από τα δύο τελευταία έτη σπουδών τους, και, τέλος, δέκα (10) άτομα από την τοπική κοινωνία της Πάρου.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τον προβλεπόμενο, θα γίνει κλήρωση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιτόπια άσκηση κατά τις πρωινές ώρες και διαλέξεις από επιλεγμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές και ερευνητές κατά τις απογευματινές. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τελειόφοιτους και απόφοιτους των Πανεπιστημιακών Τμημάτων: 25.6.2010
Πληροφορίες στην Γραμματεία του Τμήματος Γεωγραφίας, στα τηλέφωνα 22510-36426 & 36402 και στη Γραμματεία του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, στο τηλέφωνο 28210-37102.
Αιτήσεις συμμετοχής κατατίθενται:
(α) για το Τμήμα Γεωγραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
egou@aegean.gr και sanom@aegean.gr
(β) για το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στη ηλεκτρονική διεύθυνση: galateia@arch.tuc.gr
Οι ενδιαφερόμενοι από την τοπική κοινωνία της Πάρου μπορούν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση
depa@paros.gr ή στα γραφεία του Δήμου στην Πάρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 22840-22860.
ΟI ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥ
Καθηγητής Ηλίας Α. Κουρλιούρος
Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών
Πανεπιστημίου Αιγαίου
Καθηγητής Εμμ. Β. Μαρμαράς
Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
Πολυτεχνείου Κρήτης
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ
Χρήστος Βλαχογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου