ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 1 Μαΐου 2010ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ 1η Μαΐου 2010
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ NA ΑΝΟΙΞΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ Ο, ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ.
ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΣΥΝΑΜΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΝΑΠΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.ΕΝΩ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ. ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ. ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
Χρήστος Καραγιαννιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου