ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ, ΓΙΑ "ΛΙΓΟΥΣ".

Καλές οι αμπελοσοφίες αλλά υπάρχει και ρεαλισμός και έτσι πρέπει να δούμε και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα στο νησί μας. Αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ μόνο λόγια ,φιλοσοφίες κακής ποιότητας, προσπάθεια προβολής και επίδειξης.
Συμπέρασμα απλό, ο κόσμος γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στους εγωκεντρισμούς και στις φλυαρίες, 60-70 άτομα στις 10.౩౦ , 100-110 στις 11.౩౦ και το αποκορύφωμα, 152 στις 12.05 και τα οποία όσο περνούσε η ώρα χωρίς να ακούσουν κάτι ενδιαφέρον, αποχωρούσαν σιγά-σιγά με αποτέλεσμα, στο τέλος για καφέ να μείνουν καμιά 70αριά.
Τι είπαν; πολλά και αδιάφορα, ο καθένας ανέλυσε τον ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗΣ όπως αυτός νόμιζε , και ακούστηκε δειλά το "όλοι μαζί", χωρίς καμία αποδοχή έστω και από το επιλεγμένο ακροατήριο.
Μίλησαν πολλοί, σχετικοί και άσχετοι, ακόμη και άνθρωποι που βλέπουν την τοπική αυτοδιοίκηση και σαν επαγγελματική αποκατάσταση.
Το ακροατήριο; ౩౦-40 άτομα της κίνησης και οι υπόλοιποι περίεργοι, άνθρωποι που ανήκουν σε άλλες δημοτικές παρατάξεις, δημοσιογράφοι και περαστικοί.
Το χειρότερο απ' όλα; θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου είδους συναντήσεις.
Ε! μέχρι τον Νοέμβριο έχετε καιρό.
Σημασία τώρα έχει, ότι ο κόσμος σας γύρισε επιδεικτικά την πλάτη και το πρόβλημα μετατοπίστηκε στον Χρήστο, ο οποίος βλέπει ότι η προίκα που του υποσχέθηκαν είναι πολή μικρότερη από αυτά που θα χάσει από το συμπεθεριό .
Όλα θυμίζουν βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου