ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

ΣΧΕΔΙΟ "ΝΤΟΡΑΣ" ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ.

Ολοένα και φανερότερο γίνεται το εδώ και καιρό φημολογούμενο "Ντορικό" σχέδιο για κατέβασμα αντάρτικων ψηφοδελτίων στην περιφέρεια, προκειμένου να κάνει αισθητή την επιρροή της στην ηγεσία της ΝΔ και αφετέρου να δημιουργήσει πρόβλημα στον Σαμαρά και σκηνικό αμφισβήτησης.
Στελέχη που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της περιοδεύουν ανά τη Ελλάδα και ενθαρρύνουν τους εν δυνάμει αντάρτες για κάθοδό τους στις εκλογές κόντρα στην κομματική γραμμή.
Σε όσες περιφέρειες αυτό δεν μπορεί να γίνει, επειδή αυτά τα πρόσωπα δεν έχουν λαϊκά ερείσματα,προωθούν τα σενάρια των προσχωρήσεων στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ώστε να μην εκλεγεί υποψήφιος της ΝΔ και καρπωθεί ο Σαμαράς την φθορά της κυβέρνησης, η οποία θα είναι τεράστια μέχρι τον Νοέμβριο, μετά και την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Πολλά στελέχη που είχαν ταχθεί υπέρ της Ντόρας, δεν συμφωνούν με αυτήν την στάση και γι'αυτό αρνούνται να παρέμβουν και να περιοδεύσουν στην επαρχία. Άλλα τα οποία βλέπουν το μέλλον τους σκοτεινό, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πολιτική τους επιβίωση ακολουθώντας πιστά την επίδοξη αρχηγό(ελέω μπαμπά).
Τέτοια φαινόμενα μην φανεί περίεργο σε κανέναν να γνωρίσουμε και στην Πάρο, με πρωταγωνιστές παλιά και φθαρμένα στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου