ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

ΝΗΝΕΜΙΑ

Μετά την θύελα ήλθε η νηνεμία, στα τοπικά πολιτικά δρώμενα.
Μετά από δύο εβδομάδες έντασης και ανταλλαγής ανακοινώσεων ξαφνικά οι τόνοι έπεσαν, οι πρωταγωνιστές οχυρώθηκαν, ανασυγκροτούνται, οργανώνονται, προκειμένου να επανέλθουν ισχυρότεροι και με προσεγμένες κινήσεις να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Πληροφορίες θέλουν εντός των επόμενων ημερών να ανακοινώνεται υποψηφιότητα από πλάτανο μεριά, η οποία θα συνοδεύεται και με στήριξη προσώπων(ολίγων μεν, αλλά σημαντικών). Μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει πάλι στο προσκήνιο την εσωκομματική αντιπαράθεση η οποία υποβόσκει όλο αυτό το διάστημα. Αναμένονται εξαγγελίες και πλειοδοσία έργων, με προτεραιότητα εκτός αεροδρομίου και νοσοκομείου που ήδη είδαμε, με λιμάνια, μαρίνες, βιολογικοί και πλωτές εξέδρες.
Επίσης αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα θα ανακοινωθεί και τρίτη υποψηφιότητα, η οποία θα συνοδεύεται με μεγάλο αριθμό υπογραφών, ανοίγοντας πλέον και επίσημα την προεκλογική περίοδο, η οποία αναμένεται ιδιαίτερα θερμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου