ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

ΟΧΙ Στην Διοικητική συνένωση Πάρου – Αντιπάρου
Αντιπαριώτες, Αντιπαριώτισσες,
Ο Γεωγραφικός παράγων (νησιωτικότητα) καθιστά το νησί μας μια τελείως ξεχωριστή οντότητα από την Πάρο, με διαφορετικά προβλήματα και διαφορετικές προτεραιότητες. Διοικητική Συνένωση με το γειτονικό νησί σημαίνει ότι:
Οι αποφάσεις που αφορούν το μέλλον μας θα παίρνονται για μας χωρίς εμάς. Ακόμα και ο τοπικός αντιδήμαρχος Αντιπάρου θα εκλέγεται από τον δήμαρχο Παρου και οι δυο Αντιπαριώτες δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι θλιβερή και ανήμπορη μειοψηφία στο κέντρο αποφάσεων της Παρου.
Η αλλαγή θα είναι μόνιμη και αποκλείεται κάθε επιστροφή στην αυτόνομη αυτοδιοίκηση.
Θα στερήσει από όλους εμάς αλλά και τις επερχόμενες γενιές την δυνατότητα να πάρουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας Θα μας καταστήσει μοιρολάτρες και αδιάφορους για τα τοπικά ζητήματα αφού θα τα διαχειρίζονται άλλοι.
Η συνένωση συμφέρει μόνο κάποιους επίδοξους δημάρχους της Παρου, που ήδη έχουν αρχίσει να έχουν βλέψεις στην ψήφο των Αντιπαριωτών καθαρά για τα προσωπικά τους συμφέροντα και μόνο. Να μην επιτρέψουμε σε κάποιους να παίξουν το φιλόδοξο παιχνίδι τους στις πλάτες όλων μας Να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στην Διοικητική Συνένωση με την Παρο.
Να κρατήσουμε την τύχη μας στα χεριά μας και να την μεταβιβάσουμε στα δικά μας παιδιά
Η συντονιστική επιτροπή για το Αυτοδιοίκητο της Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου