ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛIΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ"

Ξεκάθαρος και απόλυτα σαφής είναι ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ κ.Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη του στην ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, σχετικά με τα χρίσματα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις Κυκλάδες.
Συγκεκριμμένα ο κ. Ρήγας, απαντώντας στην ερώτηση "Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει χρίσματα στις δημοτικές εκλογές στις Κυκλάδες"; Απάντησε.

"Έχουν προτεραιότητα οι εν ενεργεία Δήμαρχοι εφ όσον δεν βαρύνονταο από κάποιο αδίκημα, να πάρουν στήριξη από το ΠΑΣΟΚ. Έχουν ένα προβάδισμα. Το ΠΑΣΟΚ τη λογική του χρίσματος την μετατοπίζει σε όλο και ποιό μεγάλους Δήμους. Δεν θέλει να εμπλέκεται ιδιαίτερα σε Δήμους μικρού μεγέθους. Μην ξεχνάμε όμως, ότι πολλοί από τους Δήμους των νησιών θα μεγαλώσουν με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και τις συνενώσεις. Οι εκλογές της αυτοδιοίκησης που θα γίνουν τον Νοέμβρη, είναι η πρώτη ουσιαστική αναμέτρηση μετά τις εθνικές εκλογές του περασμένου Οκτώβρη. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αφήσει στη τύχη του τις εξελίξεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσει μια πράσινη σημαία σε κάθε υποψήφιο του για να εκπροσωπήσει το κόμμα, όμως θα έχει λόγο στις επιλογές που θα γίνουν. Το ΠΑΣΟΚ έχει άμεσο ενδιαφέρον για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Είναι το κόμμα που προωθεί μια μεγάλη μεταρύθμιση στο χώρο και δεν μπορεί να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα γεγονότα".
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το ΠΑΣΟΚ τις δημοτικές εκλογές τις βλέπει σαν ευκαιρία επιδοκιμασίας της πολιτικής που εφαρμόζει.
Πιστεύει ότι εάν καταφέρει και κομματικοποιήσει τις εκλογές θα βγει ενισχυμένο στην κοινωνία, θα έχει λόγο και άποψη καθοριστική για τους υποψηφίους και φυσικά και κομματική γραμμή.
Αυτό είναι και ένα μήνυμα για όσους σκέπτονται "αντάρτικα"ψηφοδέλτια μέσα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ιδιαίτερα είναι και ένα ισχυρό χαστούκι για εκείνους που είναι έτοιμοι να ρίξουν νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ και να γίνουν ουραγοί του, στο όνομα της ανεξάρτητης και ακομμάτιστης αυτοδιοίκησης. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν και όταν αυτό τόλμησε να το πει ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Βρούτσης, ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, θα έχει δική του πρόταση για τις δημοτικές εκλογές, κάποιοι ένιωσαν θιγόμενοι, γιατί έχουν πιστέψει τα ωραία τα λόγια τα μεγάλα, τώρα τι έχουν να πουν; θα συνεχίσουν να γίνονται νεροκουβαλητές των κομματικών υποψηφίων και μην μας πουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, γιατί τότε θα υποθέσουμε ότι εκτός των άλλων δεν ξέρουν και να διαβάζουν.
Στηρίξτε λοιπόν με τις πράξεις σας το ΠΑΣΟΚ και την αντιλαϊκή του πολιτική και δώστε του την ευκαιρία να κερδίσει και να νοιώθει δικαιωμένο για την πολιτική του. Εμπρός λοιπόν συνεχίστε την προσπάθεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου