ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 20 Μαρτίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Επιστολή στον Αργύρη Ντινόπουλο από τους “Αδέσμευτους Bloggers”
Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαρτίου 20, 2010
Προφανώς θα έχετε ακούσει καθ’ ότι άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με το άθλιο κύκλωμα ανήθικων ανθρώπων που προωθούν νεαρές κοπέλες στην πορνεία, με αφορμή το…
πρόσφατο πορνογράφημα νεαρής “σταρ” που απασχολεί την κοινή γνώμη.θα γνωρίζετε οπωσδήποτε ότι αυτά τα ελεεινά υποκείμενα αποτελούν προϊόντα φυτωρίων τηλεοπτικών διαύλων απ’ όπου κερδίζουν την απαραίτητη αναγνωρισιμότητα ώστε να προωθούν το προϊόν τους. Προφανώς με το αζημίωτο για όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένων και των περιθωριακών διαύλων.
Ίσως μάλιστα να έχετε ακούσει και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις τηλε – απάτες της λεγόμενης “Trash TV”, με αγοραπωλησίες πλαστών κοσμημάτων, τις γνωστές μεθοδεύσεις των 090, που – ώ τι σύμπτωση – αναλαμβάνουν να μεταφέρουν στις οθόνες οι ίδιες ελεεινές περσόνες της σήψης και της εκπόρνευσης.
Σαν φυσικό πρόσωπο κύριε Ντινόπουλε, μπορείτε να εμφανίζεσθε όπου και όπως θέλετε. Τυγχάνετε όμως πολιτικό πρόσωπο, μέλος της Νέας Δημοκρατίας, με πολιτική οντότητα που πηγάζει από κάποιες χιλιάδες ψήφους του Ελληνικού λαού.
Εάν νομίζετε λοιπόν κύριε Ντινόπουλε ότι έχετε το δικαίωμα να ευτελίζετε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων σας σερνόμενος στις βρώμικες καρέκλες αυτών των περιθωριακών φυτωρίων, πλανάσθαι οικτρά. Ακόμα χειρότερα, εάν μέσα σε κέντρα περιθωριακής σηπεδώνας παρουσιάζεστε ως αυτόκλητος εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία κύριε Ντινόπουλε πιστεύουμε ότι δεν έχει ανάγκη εκπροσώπησης σε κέντρα σύναξης τραβεστί και προαγωγών. Εάν παρά ταύτα πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς την Trash TV, τότε ας πηγαίνετε με την////////////////// και όχι ενδεδυμένος τον μανδύα του “Νεοδημοκράτη”. Το δικαίωμα του προσωπικού ευτελισμού είναι αναφαίρετο, όχι όμως και το δικαίωμα γελοιοποίησης αυτών που σας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, ούτε τη Νέα Δημοκρατία ούτε την ίδια τη Δημοκρατία που είναι και το μεγαλύτερο θύμα της “Trash TV”.
Οι Αδέσμευτοι Bloggers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου