ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

"ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ".

Έγινε σήμερα το απόγευμα η τελευταία συνεδρίαση της ΕΝΑΕ, στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ, κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο είχε ως κύριο θέμα το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Εκεί διακρίναμε από την πρώτη μέρα τον νομάρχη Κυκλάδων κο Μπάιλα και την έπαρχο Πάρου κα Πρωτολάτη.
Στα πηγαδάκια συνεχίστηκε ή "κόντρα" Κυκλάδων και Δωδεκανήσου για την έδρα της περιφέρειας, μεταξύ των δύο νυν Νομαρχών.
Στην αίθουσα υπήρχαν δύο χρώματα καθισμάτων, τα λευκά και τα καφέ.
Τα λευκά ήταν μπροστά σε δύο σειρές για τους επισήμους (υπουργούς και βουλευτές) και τα καφέ για τους συμμετέχοντες. Για να καταλάβετε και οι νομάρχες κάθισαν στα καφέ καθίσματα. 'Η μόνη που κάθισε στην δεύτερη σειρά των λευκών καθισμάτων ακριβώς πίσω από τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ήταν η Έπαρχος μας, η οποία από νωρίς είχε "τσεκάρει" την θέση και την κατέλαβε με ευθεία επίθεση, παρά τις υποδείξεις των διοργανωτών. Και να, οι κάμερες, τα χαμόγελα και οι φωτογραφίες.
Ο υπουργός την χαιρέτησε με το γνωστό μειδίαμα και τέλος.
Η πληροφορία ότι συστήθηκε ως υφυπουργός δεν ευσταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου