ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ.

Οριστικό τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν περί ενιαίου ψηφοδελτίου, έβαλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης με την ομιλία του στην σημερινή εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βρούτσης είπε "Η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξει τα σενάρια περί ενιαίων ψηφοδελτίων, θα έχει δική της αυτοδιοικητική πρόταση με υποψήφιο, ο οποίος θα είναι αποδεκτός από την τοπική κοινωνία".
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Χαράλαμπος Μαλινδρέτος , ο οποίος είπε ότι "η Νέα Δημοκρατία πρέπει και μπορεί να κερδίσει τις τοπικές εκλογές με δικό της υποψήφιο".
Σε γενικές γραμμές, η εκδήλωση πήγε πολύ καλά, με μεγάλη παρουσία μελών της τοπικής και προσκεκλημένων
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Λοίζος Κοντός , ο οποίος αναφέρθηκε στο άνοιγμα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία.
Ο Χαράλαμπος Κόκκινος πρώην γενικός γραμματέας της περιφέρειας αναφέρθηκε στο έργο το οποίο έγινε από την Νέα Δημοκρατία στις Κυκλάδες και ιδιαίτερα στην Πάρο.
Η Αργυρώ Φίλη πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχήθηκε χρόνια πολλά και δήλωσε ότι συνεχίζει τον αγώνα με το κόμμα που συστρατεύθηκε.
Ο κομματικός περιφερειάρχης Χρήστος Κασαλιάς μίλησε για την ενότητα του κόμματος και ο πρώην Λιμενάρχης Ηλίας Κουντρομιχάλης, μίλησε για συσπείρωση, ενότητα και επανέλαβε ότι έχει θέσει τον εαυτόν του στη διάθεση της κοινωνίας, επισημαίνοντας ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην λήψη των αποφάσεων όσο αφορά τα τοπικά, δίνοντας έτσι πλεονέκτημα στην απέναντι πλευρά.
Από την εκδήλωση άλλοι έφυγαν με χαμόγελο , άλλοι σκυθρωποί, άλλοι προβληματισμένοι και άλλοι σκεπτικοί. Μετά από όσα ακούστηκαν αναμένεται σύντομα, ότι το θέμα των τοπικών εκλογών θα ανοίξει από πλευράς Νέας Δημοκρατίας και στην Πάρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου