ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η "ενότητα για το μέλλον"μετά την συνάντηση της περασμένης πέμπτης, ουσιαστικά καθιστά τον Βλαχογιάννη κυρίαρχο του παιχνιδιού και αδειάζει την Γρηγορία Πρωτολάτη με έναν ομολογουμένως άκομψο τρόπο.
Και αυτό γιατί; Η κα Πρωτολάτη δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να είναι υποψήφια για τον Δήμο της Πάρου, μιας και αυτή ανήκει πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ και έχει ασχοληθεί με τη τοπική αυτοδιοίκηση, μάλιστα δύο φορές εκλέχθηκε έπαρχος Πάρου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ραγκούση, στην Πάρο δημιουργήθηκε ένα κενό εξουσίας στον Δήμο, το οποίο ανέλαβε να αναπληρώσει ο Χρήστος Βλαχογιάννης με οριακή πλειοψηφία, ύστερα από ενδοπαραταξιακή ψηφοφορία.
'Ολο το προηγούμενο διάστημα από τη ν εκλογή του έως και λίγο πριν τις εθνικές εκλογές ο Δήμαρχος έλεγε δεξιά και αριστερά ότι αυτός δεν θα ξαναασχοληθεί και επομένως άφηνε να εννοηθεί ότι είχαν σειρά άλλοι.
Αυτό το άφηνε να εννοηθεί και προς τις δύο πλευρές και προς τη ν εσωκομματική του αντίπαλο, αλλά και προς την αντιπολίτευση του Δήμου και συγκεκριμένα στον επικεφαλής. Μ' αυτόν τον τρόπο είχε υπνώσει τους αντιπάλους του, λειτουργώντας και ροκανίζοντας το χρόνο έως τις εθνικές εκλογές.
Εκεί τα πράγματα άλλαξαν, η όρεξη επανήλθε, η κούραση έφυγε και τα όσα έλεγε τα ξέχασε.
Δικαίως λοιπόν η 'Επαρχος πρέπει να νοιώθει προδομένη και εξαπατημένη, παρόλα αυτά προσπάθησε να βρεθεί κάποια λύση και να πείσει τον Δήμαρχο να αποσυρθεί.
Και ξαφνικά γίνεται η συνάντηση των μελών της ενότητας και βγαίνει η ανακοίνωση, η οποία δεν της αφήνει καμία ελπίδα να ηγηθεί του ψηφοδελτίου.
Η μόνη λύση, η αυτόνομη κάθοδος, ή περιφερειακός σύμβουλος(πράγμα απίθανο να επιλέξει).
Από πολλούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ η ενέργεια Βλαχογιάννη, είναι άδειασμα στην Έπαρχο και αυτό κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι επιπτώσεις θα έχει.
Μήν ξεχνάμε την διείσδυση που έχει η Έπαρχος στην τοπική κοινωνία από τη οποία άλλωστε προέρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου