ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Μήπως στο νησί αντί για νερό βρέχει τρέλα και μερικοί κυκλοφορούν μέσα στη βροχή χωρίς ομπρέλα; Αλλιώς δεν εξηγούνται τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα τοπικά θέματα.
Βγαίνει ο Κοντός σε ραδιόφωνα και εφημερίδες και τάσσεται υπέρ του ενιαίου ψηφοδελτίου, δικαίωμα του είναι να λέει ότι θέλει βέβαια, αλλά όταν είναι μπροστάρης σε μια παράταξη αν μη τι άλλο έχει ηθική υποχρέωση να ενημερώσει τα μέλη της για τις σκέψεις και τις επιδιώξεις του.
Σε διαφορετική περίπτωση δίνει το δικαίωμα σε οποιοδήποτε μέλος της παράταξης να θεωρεί τον εαυτό του εξαπατημένο.
Και πάμε τώρα στο ενιαίο.
Ας υποθέσουμε ότι και εμείς συμφωνούμε σε αυτήν την προοπτική, αλλά με ποιον εννοεί ο Κοντός να κάνει ενιαίο;
Αυτός και ο Κουντρομιχάλης; Και το λέμε αυτό διότι η "ενότητα για το μέλλον"είπε και λάλησε "εμείς κατεβαίνουνε με μπροστάρη Βλαχογιάννη και όποιος θέλει ακολουθεί". Επομένως εδώ δεν υπάρχει περιθώριο διαβούλευσης και συζήτησής, τα πράγματα είναι περισσότερο από ξεκάθαρα. Τότε τι εννοούμε όταν λέμε ενιαίο; Και μην μας πει κανείς ότι δεν ήξερε ο Κοντός την ανακοίνωση της ενότητας, γιατί αυτή είχε βγει δύο μέρες πρίν. Συμπέρασμα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και σε δουλειά να βρισκόμαστε. Τελικά κάποιους τους φτύνουν συνεχώς και αυτοί νομίζουν ότι ψιχαλίζει και όχι επειδή δεν το καταλαβαίνουν αλλά επειδή λειτουργούν με προσωπική ιδιοτέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου