ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε χθες ο νεος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Ορκίστηκε τελικά χθες ο νέος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Το θέμα της άρνησης των περιφερειακών συμβούλων Δωδεκαννήσου να ορκιστούν πριν γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στον οργανισμό προκειμένου να μεταφερθούν ορισμένες διευθύνσεις από τη Σύρο στη Ρόδο , ξεπεράστηκε μετά από προσωπική δέσμευση του κ. Μαχαιρίδη ότι στο Π.Δ. θα λήφθούν υπόψη τα αιτήματα της Δωδεκαννήσου.
Να υπενθυμίσουμε για την υπόθεση είχε δεσμευθεί χθες και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης . Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Δωδεκαννήσου είναι αποφασισμένοι να παραιτηθούν.
Κατά τα άλλα στην ομιλία του ο νέος περιφερειάρχης τόνισε ότι «μας ενώνει ο ίδιος στόχος να νιώσει ο κάθε κάτοικος του Νότιου Αιγαίου ότι αξίζει να μένει στις ρίζες του, να δημιουργεί στον τόπο του και να έχει δικαίωμα στο όνειρο. Δικό μας χρέος είναι να συγκρουστούμε με αυτό που θεωρείται - ή κάποιοι θεωρούν - ότι είναι μοιραίο και αναπόφευκτο για τον νησιώτη. Να είμαστε απέναντι με όσους πιστεύουν ότι η μοίρα του Αιγαιοπελαγίτη είναι να ζει σε συνθήκες άγονης γραμμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου