ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

http://cornersportcafe.blogspot.com(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ: Τί μας τάζουν προεκλογικά...
Πήραμε στα χέρια μας και τα δύο προγράμματα των βασικών υποψηφίων Δημάρχων, τα ξεφυλλίσαμε και με έκπληξη είδαμε ότι το θέμα της κατασκευής γηπέδου στη Νάουσα(στην περιοχή αγροκηπίου)παίζει παντού και πολύ έντονα.

Η έκπληξή μας έχει να κάνει με το ότι οι παραπάνω υποψήφιοι αδιαφορούσαν πλήρως μέχρι πριν λίγο καιρό και για πολλά χρόνια έχουν αφήσει τη Νάουσα και τη νεολαία της χωρίς γήπεδο δίχως καν να νοιάζονται με το τι θα απογίνουν τόσα παιδιά και το που θα αθλούνται.
Δεν διαχωρίζουμε Δήμο και Επαρχείο και δεν στεκόμαστε στο ποιός ευθύνεται περισσότερο για την κατάντια αυτή, θεωρούμε ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες και η αδιαφορία και η αδράνεια κοινή. Πρόθεσή μας είναι να ακουστούμε όσο περισσότερο γίνεται και οι κύριοι υπεύθυνοι-που σήμερα ζητούν την ψήφο μας τάζοντας λαγούς με πετραχείλια-να αναλογιστούν τι ζημιά έχουν κάνει τόσα χρόνια στο χωριό και τον Νηρέα και να πράξουν τα δέοντα.
Στο πρόγραμμα του κ.Βλαχογιάννη συναντάμε 3 φορές το γήπεδο της Νάουσας και τον Νηρέα:σελ.17 ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ-ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΈργα υπό ένταξη στην "Εγνατία Οδός Α.Ε."-Δημοτικό Στάδιο Πάρου στο αγροκήπιο Νάουσαςσελ.39 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝηρέας Πρωταθλητής Κυκλάδων 2008. Τώρα που κολλάει το ότι ο Νηρέας στέφθηκε πρωταθλητής με την προεκλογική του εκστρατεία μόνο ο κ.Δήμαρχος γνωρίζει.σελ.40 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣήμερα: Μελέτη Δημοτικού Σταδίου Πάρου στο αγροκήπιο Νάουσας Στο πρόγραμμα της κ.Πρωτολάτη συναντάμε 3 φορές το γήπεδο της Νάουσας:σελ.14 ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔημοτικό Στάδιο Πάρου στο αγροκήπιο Νάουσας...και παρακάτω κατά τόπους το αναφέρει ξανά:σελ.17 Κατασκευή Δημοτικού Σταδίου Πάρου στην περιοχή του αγροκηπίου Νάουσας σελ.37 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ-Κατασκευή Δημοτικού Σταδίου(Ποδοσφαιρο, γήπεδο, στίβος)στην έκταση του αγροκηπίου της ΝάουσαςΚανένας δεν αναφέρει τί έχει συμβεί τόσο καιρό και γιατί έμεινε 6 χρόνια η Νάουσα χωρίς γήπεδο. Κανένας δε ζητάει ένα ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την νεολαία της Νάουσας που με νύχια και με δόντια κρατάνε ζωντανή την ομάδα του Νηρέα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται για έναν σύλλογο με 52 χρόνια ιστορίας ο οποίος έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές ανθρώπων. Και αντί ενός ταπεινού συγγνώμη ζητάνε από εμάς να τους ψηφίσουμε για να υλοποιήσουν αυτά που μας υπόσχονται.
Κύριοι υποψήφιοι ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια σας για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Όποιος από εσάς εκλεγεί ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην νεολαία της Νάουσας, να κοιτάξει στα μάτια παιδιά και γονείς και να τους εξηγήσει έντιμα γιατί αναγκάζονται τόσα χρόνια να μετακινούνται Παροικιά και Μάρμαρα για αγώνες και προπονήσεις και ας τους πει με ειλικρίνεια για πόσο καιρό ακόμα θα αναγκάζονται να το κάνουν αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου