ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πηγές προσκείμενες στον υπουργό Εσωτερικών, απαντώντας σε ερώτηση της «Φωνής της Πάρου» σχετικά με τη διακίνηση φωτοτυπιών που περιέχουν αποσπάσματα της συνέντευξής του στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» ανέφεραν ότι:
«Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις», όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν τα περί ευτελών αναφορών, αλλά οι ίδιοι άνθρωποι επιχείρησαν την κατάφορη παραποίηση της συνέντευξης του υπουργού, στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής».
Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούσης βεβαίως και στηρίζει μια σειρά Δημάρχων, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης, γι’ αυτό εξάλλου προσεκλήθη και συμμετείχε ως ομιλητής τις προηγούμενες ημέρες σε προεκλογικές συγκεντρώσεις υποψηφίων δημάρχων σε όλη την Ελλάδα.
Για κάθε αναγνώστη, που δεν σκοπεύει να διαστρεβλώσει τις θέσεις του υπουργού, γίνεται φανερό ότι αυτό που λέει ο υπουργός στη συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» είναι ότι ποτέ δεν επεδίωξε να δημιουργήσει εκλεκτικές σχέσεις με κανένα δήμαρχο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις προς τους Δήμους, που ανέκαθεν χειρίζεται ο εκάστοτε υπουργός Εσωτερικών.
Κάθε άλλη ερμηνεία είναι μια ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια διαστρέβλωσης των απόψεών του.
4-11-2010
Πατήστε εδώ:
http://www.fonitisparou.gr/
για να διαβάσετε τη συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών
Γιάννη Ραγκούση στη σημερινή «Φωνή της Πάρου
»
Υ.Γ (ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ) εμείς δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση, αλλά πρέπει να μας πείτε ποιός είναι εκπρόσωπος του Υπουργού, διότι η ανακοίνωση δεν μας ήλθε από το γραφείο τύπου του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου