ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΙΡΙΑ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓΚΑΙΡΙΑΣ ΠΑΡΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς σας προσκαλούμε στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας οι οποίες θα είναι οι εξής:
-Τα Χριστούγεννα έρχονται! Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
Υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής θα γίνει το άναμμα της Βάρκας και της φάτνης που θα στολίσουν την παραλία της Αλυκής. Ζεστά ροφήματα θα μοιραστούν από μέλη του συλλόγου γυναικών Πάρου.
-Χριστουγεννιάτικο παζάρι, Παρασκευή 10, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα & Κυριακή 12 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 12 & από τις 6 το απόγευμα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα σας περιμένουμε σε ένα όμορφα στολισμένο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον να πιούμε καφεδάκι να συζητήσουμε ,να ανταλλάξουμε απόψεις και να διαλέξετε τα δωράκια σας λίγο πριν τα Χριστούγεννα ενισχύοντας έτσι το σύλλογό μας. Χειροποίητα γλυκά, όλα προσφορά των γυναικών του χωριού μας, βιβλία, είδη δώρων, παιχνίδια κ.α. Ο Αι Βασίλης με μια ζεστή αγκαλιά και με το σάκο του γεμάτο δωράκια θα περιμένει τα παιδιά μας!
-Τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.
-Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, θα διαβάσουμε στα παιδιά από 3 έως 8 ετών Χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε ένα όμορφο και διακοσμημένο κατάλληλα περιβάλλον! Παιδικός μπουφές και χυμοί θα περιμένουν τα παιδάκια μετά την ανάγνωση .
-Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, 25 Δεκεμβρίου
-Ανήμερα τα Χριστούγεννα, μετά την Θ. Λειτουργία, τα παιδιά του χορευτικού συγκροτήματος Αγκαιριάς θα ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου. Στην συνέχεια, μπουφές γιορτινός και ροφήματα θα προσφερθούν από τα μέλη του συλλόγου στην αίθουσα του Πολιτιστικού.
Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις μας, στόχος μας είναι να δώσουμε μια γιορτινή νότα στο χωριό μας γιορτάζοντας φέτος όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου