ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ .....ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Η συνάντηση των φίλων και μελών της παράταξης ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ χθες το βράδυ, έβγαλε ειδήσεις και δημιούργησε προβληματισμούς σε πολλούς, όσο καλόπιστοι και ουδέτεροι να είναι.
Η κα Πρωτολάτη διαβεβαίωσε τα στελέχη της ότι τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί και ότι όλα είναι ανοιχτά μετά την υποβολή από μέρους της ένστασης κατά του αποτελέσματος.
Η καταμέτρηση που διενεργήθηκε από το πρωτοδικείο, δεν αποτελεί επικύρωση του αποτελέσματος αλλά τυπική διαδικασία του πρωτοδικείου μετά την άρνηση του τοπικού ειρηνοδικείου και αφορά την απλή καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ούτως ώστε να διαπιστωθεί εάν ο αριθμός τους ανταποκρίνεται στον συνολικό αριθμό που αναγράφεται στα πρακτικά των 28 δικαστικών αντιπροσώπων
Το πρωτοδικείο δεν μπήκε στην ουσία του θέματος αλλά περιορίστηκε στην απλή καταμέτρηση, η οποία και βγήκε σύμφωνα με τα πρακτικά, ήτοι ο συνδυασμός του κου Βλαχογιάννη να προηγείται 16 ψήφους.
Η κα Πρωτολάτη σύμφωνα με ισχυρισμούς της έχει εντοπίσει μέσω των νομικών εκπροσώπων της δεκάδες ψηφοδέλτια του αντιπάλου συνδυασμού, τα οποία θεωρεί η ίδια και οι συνεργάτες της άκυρα και τα οποία έχει φωτοτυπήσει και προσκομίσει σε εξειδικευμένο νομικό στην Αθήνα προκειμένου να ισχυροποιήσει την άποψη της.
Επίσης ισχυρίζεται ότι από τα άκυρα ψηφοδέλτια τα 2/3 ανήκουν στο συνδυασμό της και μόνο το 1/3 στον αντίπαλο συνδυασμό.
Πιστεύει ότι με τα στοιχεία που διαθέτει και την ισχυρή νομική υποστήριξη που θα χρησιμοποιήσει στο εκλογοδικείο, ότι τελικά θα δικαιωθεί.
'Οσο αφορά τις μεταδημοτεύσεις, ανέφερε ότι παρα του ότι έχουν ζητηθεί στοιχεία, αυτά δεν έχουν δοθεί από την Δημοτική αρχή ( οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει δοθεί εντολή από τον δήμαρχο να ετοιμαστούν και να δοθούν τα στοιχεία).
'Ολα αυτά και άλλα ακόμα θα μας κρατήσουν σε πολιτική ομηρία μέχρι να διελευκανθούν και ξεκαθαριστεί το τοπίο, αφήνοντας όμως και πολλά τοπικά θέματα σε εκκρεμότητα.
Αρνητική εντύπωση επίσης δημιουργείται από τον συνεχιζόμενο πόλεμο ανακοινώσεων, οι οποίες εκεί που πάει να ηρεμήσει το κλίμα το ξαναφουντώνουν και πολώνουν την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου