ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΠΑΡΟΣ


Απ' ότι τελικά προκύπτει, δεν βλέπουμε να αλλάζει τίποτα σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα.


Η καταμέτρηση που ολοκληρώθηκε, όπως γράψαμε και χθες δεν έδειξε καμία διαφορά από το τελικό αποτέλεσμα και οι δέκα έξι ψήφοι δίνουν τη νίκη στον συνδυασμό Βλαχογιάννη.


Η όλη αμφισβήτηση έχει επικεντρωθεί στα άκυρα ψηφοδέλτια, τα οποία θα ελεγχθούν από το εκλογοδικείο εάν κατατεθεί αίτημα από τον συνδυασμό Πρωτολάτη.


'Ολοι γνωρίζουν πλέον το τι έχει συμβεί και το τι πρόκειται να συμβεί, επομένως καιρός είναι να σταματήσουν να διασπείρονται φήμες που διχάζουν την Παριανή κοινωνία.


Επιτέλους δεν είναι δυνατόν τα συμφέροντα κάποιων να δημιουργούν τέτοια κοινωνική αναστάτωση.


Κάνουμε έκκληση στην κα Πρωτολάτη να αναγνωρίσει άμεσα το αποτέλεσμα, να παρακάμψει τους επικίνδυνους για την Πάρο συμβουλάτορες της, να δώσει το χέρι στον Χρήστο Βλαχογιάννη και να αρχίσει να οργανώνει την δημοτική της ομάδα για μια εποικοδομητική και αξιοπρεπή αντιπολίτευση και όχι σαν και αυτήν που ζήσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.


Η Πάρος έχει ανάγκη την εμπειρία της και τις αυτοδιοικητικές της γνώσεις. Οποιαδήποτε δικαστική διερεύνηση αν το επιθυμεί μπορεί να γίνει με ηρεμία και παράλληλα με τις νέες της υποχρεώσεις, χωρίς διχασμό και διασπορά από γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης ψευδών και διχαστικών φημών.


ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΞΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου