ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από την οργανωτική επιτροπή του «ΤΡΙΑΘΛΟΝ ΠΑΡΟΥ» ανακοινώνονται τα εξής.
1. Λόγω της αυξημένης συμμετοχής στον αγώνα τριάθλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στην περιοχή του περιβαλλοντικού πάρκου και κατά μήκος του δρόμου από «Αη Γιάννη Δέτη» ως την περιοχή «Φύκια Νάουσας» παρακαλούμε τους συμμετέχοντας και τους θεατές να ολοκληρώσουν την προσέλευση τους πριν τις 11πμ.
2. Η αυξημένη συμμετοχή δημιουργεί την ανάγκη μεγάλης προσοχής σε όσους κινούνται με αυτοκίνητα και άλλα μέσα στην προαναφερθείσα περιοχή. Καλό θα ήταν από τις 11.00 έως τις 13.00, όσοι μπορούν να αποφύγουν τις μετακινήσεις στην συγκεκριμένη περιοχή. Αν αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεργάζονται με τις αστυνομικές αρχές και του εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που θα βρίσκονται στο χώρο.
3. Ειδικά για τους ποδηλάτες τονίζουμε ότι δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στον αγώνα αν δεν έχουν μαζί τους κράνος.
4. Για λόγους ασφαλείας και ακριβώς λόγω της μεγάλης συμμετοχής η οργανωτική επιτροπή κρίνει ότι είναι αναγκαίο να γίνουν κάποιες μεταβολές στις διαδρομές που έχουν ορισθεί. Κριτήριο είναι η ασφάλεια και η προσέλευση που εξέπληξε μας υποχρεώνει να κάνουμε αυτές τις τροποποιήσεις που θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου