ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΠΑ, ΞΕΙΠΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ

Με απόφαση του νομάρχη Κυκλάδων κου ΜΠΑΙΛΑ ενεκρίθη πριν δέκα ημέρες η πρόσληψη δυο δοκίμων λιμενεργατών για το λιμάνι της Πάρου μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής.
Ο νομάρχης παρά την ενημέρωση που είχε για τυχόν προβλήματα που υπήρχαν στην διαδικασία, υπέγραψε την απόφαση μετά από πίεση που του ασκήθηκε από τοπικό πολιτικό πρόσωπο.
Στις 29/9 όμως μετά από ένσταση που έκανε η εξουσιοδοτημένη δικηγόρος μιας ομάδας λιμενεργατών, ο νομάρχης μπροστά στο φόβο μιας νέας δικαστικής δίωξης σε βάρος του, με νέα απόφασή του, ακυρώνει την πρώτη, πετώντας στο δρόμο τους δυο λιμενεργάτες τους οποίους ο ίδιος για ρουσφετολογικούς λόγους είχε προσλάβει.
Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα με τον τρόπο πρόσληψης που δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε, δεν πρέπει κανείς να παίζει με την δουλειά νέων ανθρώπων ελαφρά τη καρδία , υπογράφοντας την μια μέρα και αναιρώντας την επομένη.
Και να φανταστείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα ζητήσουν να τους ψηφίσουμε σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου