ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

"Η ΠΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΠΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ"

Πάρος 7/10/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΠΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ",όπως έχει δεσμευθεί να σας λέει πάντα την αλήθεια, σας παραθέτει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.

Σχετικά με το εκδοθέν σήμερα δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης"ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ", αποσαφηνίζονται τα παρακάτω.
Ο επικεφαλής της παράταξης μας κος Ηλίας Κουντρομιχάλης, από την 08.00 χθες 6/10, συνόδευσε τους βουλευτές Πάνο Καμμένο και Κωστή Μουσουρούλη κατά την επίσκεψή τους στην Αλυκή, Μάρπησσα, Μάρμαρα, Λεύκες και Νάουσα.
Στην Νάουσα έφθασαν στις 12.15, όπου είχαν συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους αλιέων.
Στο πλαίσιο των επαφών των δυο βουλευτών με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, επισκέφθηκαν και τον κ.Γ.Μπαφίτη στο ξενοδοχείο του.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας δεν παρευρίσκετο στη συνάντηση.
Η συνάντηση στο ξενοδοχείο του κ.Μπαφίτη διήρκησε έως τις 14.20 ακριβώς.
'Οταν επέστρεψαν οι κ. Καμμένος και Μουσουρούλης, ενημέρωσαν τον κ. Κουντρομιχάλη ότι στην συνάντηση κλήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μπαφίτη και προσήλθε, η κα Γρηγορία Πρωτολάτη.
Στην συζήτηση λέχθηκε από τον κ.Καμμένο προς την κα Πρωτολάτη "ότι θα μπορούσε εάν το επιθυμούσε να ενταχθεί στο συνδυασμό του κ. Ηλία Κουντρομιχάλη".
Η κα Πρωτολάτη επιφυλάχθηκε να απαντήσει.
Στην όλη συζήτηση ο επικεφαλής της παράταξής μας δεν ήταν παρών και ο κ. Καμμένος, ενήργησε με δική του πρωτοβουλία, με τον ιδιαίτερο και ειλικρινή αυθορμητισμό που τον διακρίνει.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΠΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ" δηλώνει κατηγορηματικά ότι, καμία απολύτως συνάντηση ήσυζήτηση του επικεφαλής της, κ. Ηλία Κουντρομιχάλη και της κας Γρηγορίας Πρωτολάτη δεν έχει ουδέποτε πραγματοποιηθεί.
Οι σχέσεις των δυο προσώπων είναι απλά κοινωνικές, με αμοιβαία πιστεύουμε εκτίμηση.
'Όσο δε αφορά την συνέντευξη που έδωσε ο κ.Καμμένος, τον τρόπο και το πρόσωπο, αρμόδιος για να απαντήσει εάν θέλει είναι ο ίδιος.
Αυτό που πρέπει να διευκρινισθεί είναι ότι ο κ.Κουντρομιχάλης δεν γνώριζε για τις τηλεφωνικές κλήσεις δημοσιογράφων προς τους βουλευτές, διότι αυτές έγιναν κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν και ο ίδιος δεν ήταν παρών
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου