ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010


ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δ.Ε.Υ.Α.Π.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΥ
Πάρος 25/10/2010
Αρ. Πρωτ. 2435
Προς: Την εφημερίδα «Τα Νέα Πάρου-Αντιπάρου»
Κύριε Διευθυντά,
Με αφορμή το κύριο άρθρο της εφημερίδας σας της 23ης Οκτωβρίου με τίτλο «Ο κ. Στέλιος Φραγκούλης διαφήμιζε γιαλαντζί βραβείο για τη Δ.Ε.Υ.Α.Π.», θα μπορούσα να σας απαντήσω αναλυτικά και με τον ίδιο τρόπο που προσπαθείτε να χτυπήσετε τους αντιπάλους σας κάτω από το τραπέζι, όμως σεβόμενος τους ελάχιστους αναγνώστες που σας έχουν απομείνει και επιθυμούν την ενημέρωση, σας κάνω γνωστά τα παρακάτω και οι ίδιοι ας βγάλουν τα συμπεράσματα, έχοντας υπ’ όψιν το χρόνο που σήμερα γίνεται το δημοσίευμα.
Το ισπανικό περιοδικό ACTUALIDAD έχει διεθνή απήχηση και βραβεύει ετησίως επιχειρήσεις με διάφορες δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, καθώς και ερευνητικές ομάδες σε θέματα ιατρικής κ.λ.π. Αυτό σεις θέλετε να το υποβιβάσετε για να πετύχετε το στόχο σας, όμως θα μπορούσα να σας αποστείλω αρκετά στοιχεία για δημοσίευση, αλλά σίγουρα σήμερα δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος, αφού τελευταίο μέλημα σας είναι να ρίχνετε λάσπη στους συνανθρώπους σας μέχρι τις δημοτικές εκλογές , επιδιώκοντας τους στόχους σας και γνωρίζετε τι εννοώ.
Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι: η οικονομική εταιρία KONZALT-AGENT D.O.O. ZA EKONOMSKE I POSLOVNE USLUGE από την Κροατία, το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαϊδας, η κατασκευαστική εταιρία GRADNJA D.O.O. OSIJEK από την Κροατία, η εμπορική εταιρία SPRZEDAZ PALIW PIOTR OWCZAREK από την Πολωνία, η ελληνική εταιρία φαρμακευτικού υλικού ALVEK MEDICAL IMPLANTS και πολλές ακόμη εταιρίες.
Δεν καταβλήθηκε το αντίτιμο του βραβείου όπως εντέχνως το παρουσιάζετε, αλλά ένα μικρό ποσό συμμετοχής στα έξοδα προβολής και απονομής, μέσα σε μια επιβλητική αίθουσα του ξενοδοχείου CARAVEL με τηλεοπτικά κανάλια, δημοσιογράφους κ.λ.π.
Η διαμονή δύο ημερών (Προέδρου και Γενικού Διευθυντή) δεν έγινε στο ξενοδοχείο CARAVEL, αλλά στα σπίτια μας και σας προκαλούμε να αποδείξετε το αντίθετο με στοιχεία.
Σε κάθε περίπτωση κ. Διευθυντά, πρέπει να γνωρίζετε και ευτυχώς το ομολογείτε, ότι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου δεν
έχει ανάγκη τέτοιων βραβείων, αφού οι ίδιοι οι συμπολίτες μας ομολογούν και συγχαίρουν αυτή για την εύρυθμη λειτουργία, για τα μικρά και μεγάλα έργα που γίνονται σε όλο το νησί, όμως δεν μπορείς να αγνοήσεις μια πρόκληση για τη Δημοτική Επιχείρηση που γίνεται εκτός Πάρου.
Όσον αφορά τους διάφορους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που μου αποδίδετε, αυτούς σας τους επιστρέφω απ’ ευθείας για την εφημερίδα σας και παρακαλώ να κρατήσετε την ουσία γύρω από τις εν γένει δραστηριότητες μου σε διάφορα πόστα που με έχει τοποθετήσει η λαϊκή ετυμηγορία των συμπατριωτών μου. Συνεπώς αυτά που γράφετε είναι για να μειώσετε την προσωπικότητά μου και τίποτε περισσότερο. Αυτή την επιδίωξή σας δυστυχώς δεν πρόκειται να σας την κάνει πράξη η παριανή κοινωνία, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως εργάζεται και τι προσφέρει ο Στέλιος Φραγκούλης, γεγονός που ομολογείτε και ο ίδιος.
Παρακαλώ για την άμεση και πιστή δημοσίευση της επιστολής μου στην ίδια θέση της εφημερίδας σας, όπως προβάλλατε το δημοσίευμα της 23ης Οκτωβρίου 2010.
Με τιμή
Φραγκούλης Στέλιος
Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου