ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ...

Θα ήθελα να παρακαλέσω αυτούς που ακόμη χρησιμοποιούν το επιχείρημα οτι, «Αυτός είναι δικό μας παιδί.», έχει γεννηθεί στην Πάρο και πρέπει να τον στηρίξουμε με την ψήφο μας, να αναλογισθούν ποιοί πραγματικά αγαπούν και νοιάζονται την Πάρο.
Επισκέφτηκα την Πάρο πρώτη φορά τ...ο 1975 φοιτητής.
Το χειμώνα του 1984 προετοίμαζα την εγκατάσταση μου στην Πάρο.
Περπατώντας στην Παροικιά, για να τη γνωρίσω, είδα ότι υπήρχαν πάρα πολλές και όχι καλαίσθητες επιγραφές, στα καταστήματα κάθε είδους.
Θέλοντας να συμβάλλω στη βελτίωση της εικόνας της Παροικιάς, την Άνοιξη του1984 (2/5/1984) δώρισα στην τότε κοινότητα Παροικιάς ένα βιβλίο με τίτλο «Η Λαϊκή Επιγραφή στην Ελλάδα», για να χρησιμεύσει, ώστε οι καταστηματάρχες να παίρνουν υποδείγματα για τις επιγραφές τους.
Το 1985 εγκαταστάθηκα μόνιμα στην Πάρο. Ζώ και εργάζομαι 25 χρόνια στο νησί. Θα ήταν άδικο για την μέχρι σήμερα διαδρομή μου να υπάρχει κάποιος που μπορεί να με αποκαλεί «Ξένο». Δεν το δέχομαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου