ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΟΧΙ
Όχι ! Σελίδα τώρα , δε θα γυρίσουμε !
Πρώτα θα καθαρίσουμε και θα απολυμάνουμε το χώρο , απ’ αυτούς που χρησιμοποιούν τις λέξεις : «περίγελος» και «κατάντια» για τη παράταξη που τους ανέδειξε .
Θα υπεραμυνθούμε αξιών που αυτοί δε πιστεύουν !
Θα καταγγείλουμε σκευωρίες και μηχανισμούς !
Θα ξεμπροστιάσουμε τους «επαγγελματίες θεσίτες» και «αξιωματούχους» των πολιτικών πόστων , που αφελώς παραχωρήσαμε σε αγωνιστές – σαύρες και «οσφυοκάμπτες μαχητές» !Πρώτα θα μιλήσουμε γι ‘ αυτούς που κτίζουν πολιτικές – επαγγελματικές σταδιοδρομίες εκμεταλλευόμενοι κομματικές ιδιότητες που δε σέβονται και δεν εκτιμούν.
Θα φανερώσουμε αληθινούς χαρακτήρες.
Θα αναδυναμώσουμε το μέτωπο που εδημιούργησαν ενάντια σε όσους δεν συμφωνούν με ανίερες πρακτικές.
Θα ανατρέψουμε ψευδείς ισχυρισμούς.
Θα αναλύσουμε τι εννοούν όταν μιλούν για το «συμφέρον» του τόπου ! Για τις «αποφάσεις» που κωλυσιεργούν την εκτέλεση έργων , που θίγουν συμπολίτες και ανεβάζουν στα ύψη τις δικές τους απολαβές ! Για τα νέα παιδιά , που επιχειρούν να τα στρέψουν στο δρόμο της πολιτικής κομπίνας και της εξάρτησης ! Για τους αγώνες πιστών στελεχών που υπονομεύουν , γιατί αρνούνται να τους ακολουθήσουν στα «πονηρά μονοπάτια» της απιστίας , παραμένοντας σταθερά στις αρχές , τις ιδέες , τις διακηρύξεις και τις επιταγές της παράταξης που αγαπούν !
Όχι , σελίδα δε θα γυρίσουμε τώρα !
Πρώτα θα μας αδειάσουν κάποιοι , τη γωνιά !
Θα ζητήσουμε να πάρουν μαζί τους , ντροπές , μεθοδεύσεις , μισαλλόδοξο μένος , ακόρεστη δίψα για απόκτηση χρηματικών αμοιβών και θα τους «απαγορεύσουμε» στη πορεία της αισχύνης που ακολουθούν , υβρίζοντας και περιγελώντας τη παράταξη τους , να χρησιμοποιούν κομματική ιδιότητα που απέκτησαν με «ανορθόδοξους» και «συμμορίτικους» τρόπους.
Μετά θα είναι ελεύθεροι να λένε , ότι θέλουν .
Και τη σελίδα , θα τη γυρίσουμε εμείς . Εμείς που βαρεθήκαμε τα «αυτοδιοικητικά» παζάρια και τις ανίερες συμμαχίες , δήθεν για τα καλό και τη πρόοδο των συμπολιτών.
Εμείς που πονάμε να βλέπουμε τους «πονηρούς» της αμετανόητης και συνεχιζόμενης «λαίλαπας» ν ‘ αρπάζουν τα νέα παιδιά των γαλάζιων οικογενειών μας και να τα μετατρέπουν σε γενίτσαρους στα πολιτικά τους γραφεία.
Κυκλαδίτισσες , Κυκλαδίτες , απομονώστε τα «πολιτικά ζιζάνια» και τιμωρείστε τη πολιτική αλητεία. Μην επιτρέψετε σε καιροσκόπους να μειώνουν τη κρίση και την υπόστασή σας , σαν σκεπτομένων ανθρώπων και αποφασισμένων , για μια επιτέλους αληθινή αλλαγή . Τελειώστε τους ! Ούτε σαν μέλη της πολιτικής ζωής , μα ούτε και σαν μέλη της κοινωνίας αξίζουν !
Δημ. Αντ. Νικολιάς
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κυκλάδων
Νέας Δημοκρατίας.
Υ.Γ(Νέα Πάρος)κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι συμπτωματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου